Administrator
![]() |
|
Nie no spokojnie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Prace ręczne-relax
Tytuł pracy: "Które ze znanych ci zwierząt noszą swój dom na plecach?" Zwierzątka zrobione w czasie wolnym. ZAGADKA-z jakiego materiału zostały zrobione? ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
O matko... może masa solna ?? I pomalowane farbką + lakierem?? Kurcze żółwik jak żywy ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Czy to trudna zagadka? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No trudna Arturze ja bym powiedziała że one są zrobione z czegoś jadalnego haha
może mała podpowiedz??? ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Ten przedmiot znajduje się w każdym mieście i na każdej wsi. W Polsce i za granicą- nawet na całym świecie. ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Teraz to się boje powiedzieć ![]() ________________________________________________________
|
Niespodzianka
![]() |
|
Witajcie
Nie chcę WAS trzymać w niepewności. Rzeczy proste i prozaiczne zawsze sprawiają trochę problemu. ODPOWIEDŹ:- KAMIENIE Proste- prawda? ![]() A gdzie jest MIGOTKA- ona lubi zagadki. ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kurde przeoczyłam podpowiedz ![]() to teraz ja zadam zagatke ciekawe czy ktoś ją zgadnie ![]() Zagatka: Ten kto to robi, ten to sprzedaje Ten kto to kupuje, ten to oddaje Ten kto to ma tego nie widzi Co to jest??? I co trudna??? ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
REGGI-czy totrumna?
Kamienie- są klejone klejem na gorąco i pomalowane olejnymi farbami/do malowania obrazów/ + nałożony lakier A wszystko z "Biedronki" hi hi ![]() ________________________________________________________
Artur
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.