15 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 >
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kurcze, a ja tylko perukę i chyba spray do włosów mam. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Dzięki ![]()
Słuchaj Rudasku ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
ARTURO cóż za cuda tworzą Twoje męskie rączki!!!Pięknie!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Artur tą bluzkę to bym ci chętnie ściagneła z tego manekina......
![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Trini czasem trochę lewe ![]() ![]() ![]() magda 2012-06-10 21:22:10 Artur tą bluzkę to bym ci chętnie ściagneła z tego manekina...... ![]() Madzia jak byś ją ściągnęła z manekina to by się rozsypała -ona szpilkami przymocowana ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
zdążyłem przed ![]() ![]() ![]() ![]() Zgodnie z obietnicą daną załodzewklejam: z I-go zlotu ![]() z II-GO ZLOTU ![]() ![]() Obie rzeczy uszyłem synowi, a haft wykonany został na moim marzeniu ![]() A przy okazji moja świąteczna dekoracje w zakładzie a'la recykling ![]() ***************************** ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-12-20 00:43:18 przez Arthur --- ________________________________________________________
Artur
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wesołych Świąt Arturze. Dekoracja co najmniej niebanalna ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
O matko Artur bluzy z kapturem wyglądają genialnie! Kształt kaptura i podbicie czerwoną tkaniną - genialne! Twoja wersja bluzy zdecydowanie bardziej przypadła mi do gustu. Czapka z daszkiem wygląda jak ze sklepu. Szyjesz perfekcyjnie :]
Choinki i kolędnicy - leże im płaczę ![]() ![]() Wesołych Świat Arturrro! A w Nowym Roku życzę Ci samych normalnych klientów ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fantastycznie! A ja już byłam bliska teorii, że po prostu upajasz się widokiem hafciarki wyszywającej wzory na dzianinie i nic z tego nie będzie. Po co mu tego tyle - myślałam... A tu proszę... Pięknie, cudnie! Syn zadowolony? No nie wyobrażam sobie, żeby nie...
Dekoracje fantastyczne, skąd tyle pomysłów? Życzę ci ich więcej w Nowym Roku, dużo zdrowia i ochoty, żeby je realizować! I Hafciarki pod przyszłoroczną choinką - albo obok ![]() Ania --- Ostatnio edytowane 2012-12-20 09:36:08 przez czeremcha --- ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Dziękuję Wam
Aniu syn tak zadowolony,że ją oszczędza ![]() ....a pomysłów mam pełną szafę.. ![]() jeszcze raz ![]() **************************************************************************************************************************** a ten rysunek mnie rozłożył ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
15 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.