15 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Na pierwszy rzut oka powiedziałabym ze to jakiś obraz... ale bo głębszym wpatrzeniu się wydaje mis się że te róze są zrobione z tkanin i reszta chyba też to może jakiś wyszywany obraz ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Zgadzam się - to naszywane kwiaty ale co to jest - tkanina na sukienkę , a może na coś większego - narzuta na łóżko, zasłona? Chyba że mam zaćmienie przez ten upał. Może tak jakaś podpowiedź.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kompozycja na ścianie w Twojej pracowni
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Hmm ciężka sprawa. Mi to wygląda na jakiś malunek na materiale? Może to obrus?? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Mnie się wydaję, że to są takie sztuczne kwiaty w doniczce, zrobione oczywiście z materiału i wiszą na Twojej ścianie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To raczej na ścianie być nie może bo na tym leży długopis w prawym dolnym rogu, i coś jeszcze w górnym rogu ale co to jest?? nie mam pojęcia ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zdecydowanie róże z materiału. ![]() ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
I nadal bez odpowiedzi :> ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Nie będę dłużej trzymał Was w niepewności.
Tak-kwiaty 25.XII.1995r-to data mojego ślubu Przyszłej żonie uszyłem taki kostiumik do ślubu "cywilnego".Wówczas była ostra zima,a na żakiecie wiosna. Sobie uszyłem trójkolorowy garnitur,w którego już się nie mieszczę ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wow!!!
Mrówcza praca z pięknym efektem końcowym!!! |
15 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.