23 strony: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Stara Gwardia
|
|
Piękna jak zawsze. ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję mamamarta ![]() Dzisiaj kolejna sukienka. Jako bazy użyłam klasycznego wykroju z jednej z Burd i wymodelowałam go pod mój projekt. Uszyłam ją z bawegi ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mało jej widać spod tego żakietu - chyba że żakiet jest jej częścią...?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie jest. Nie mam niestety lepszych zdjęć ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Oj, szkoda
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ciepło! |
|
Stara Gwardia
|
|
Jestem zachwycona. Pamiętam twoje uszytki jeszcze jako nastolatki. To jak się rozwinęłaś jest niesamowite. ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
gayaruthiel, zdjęcia były robione do fotograficznego portfolio mojego kolegi ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Aaa, i wszystko jasne
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ulala śliczne projekty. Bardzo podoba mi się spódnica z wysokim stanem, koronkowa sukienka i ten biały komplecik wraz z narzutką. Bardzo się rozwinęłaś, aż miło popatrzeć ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() Dzisiaj na szybko coś nowego i coś starego. Bordową sukienkę uszyłam z bawegi na podstawie wykroju z Burdy 3/2015 i od razu została najmniej lubianym ubraniem, które wyszło spod mojej maszyny. Materiał nie do końca był dobrym wyborem, brak usztywnienia góry sprawił, że źle się na mnie układała, szycie na ostatnią chwilę też nie pomogło. Sukienka byłą szyta na wesele i od razu po nim ją rozprułam. Teraz od 1.5 roku czeka, aż wreszcie się nią zajmę Jest także szybka przeróbka męskiej koszulki, którą rozpoczęłam 2017 rok. Odcięłam rękawy, pogłębiłam lekko dekolt i podkroje pach oraz skróciłam całość dodając wiązanie. --- Ostatnio edytowane 2017-03-05 14:07:30 przez Charczerka --- ________________________________________________________
|
23 strony: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.