23 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Kurczę, a na zjdęciach ta sukienka wygląda zjawiskowo <3
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję gayaruthiel ![]() Dzisiaj pokażę Wam komplet, który szyłam na ślub znajomych. Top uszyłam z satyny, jest na ramiączkach typu spaghetti. Spódnica jest z dwóch warstw sztywnego i jednej warstwy miękkiego tiulu w kropki, a pomiędzy nie wszyłam satynę jako podszewkę. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wspaniałe uszytki
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Punkowe stylizacje zawsze na plus
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Koronkowa sukienka i jasny komplet rzeczywiście robią wrażenie. Gratuluję. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
PIĘKNE PRACE!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Wam bardzo ![]() Dzisiaj ostatnia porcja zaległych zdjęć, a na nich wiatrówka szyta w szkole na zaliczenie. Do jej uszycia użyłam szkolnego szablonu i tkaniny znalezionej w babcinej szafce. Kurtka jest pierwszą większą rzeczą na podszewce, którą uszyłam. Po raz pierwszy wszywałam też kaptur i zwykły zamek błyskawiczny. Wiatrówka wyposażona jest też w kieszenie wszyte w szwach. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajna modelka w fajnej kurtce
![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2017-03-13 22:45:39 przez tosial --- |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo wdzieczna, rozumiem, ze zaliczono ci na 5+?
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Same kieszenie tak, całość była na 4+. Zapomniałam o wieszaczku ![]() ________________________________________________________
|
23 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.