28 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Super sa te twoje uszytki! I podziwiam za cierpliwosc do robienia form ![]() Szkole konczylam juz hmm ze 14 lat temu i jakos za rozrysowywaniem konstrukcji na papierze nie tesknie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wiem o czym mówisz z tymi formami
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chwilkę mnie nie było ale teraz mam troszkę czasu i zamierzam pokazać kilka ciuszków.
Szyłam ostatnio skromną sukieneczkę na aniołka, wyszło ekonomicznie a efekt jak na zdjęciu. --- Ostatnio edytowane 2013-01-09 14:18:29 przez Niedzińska Ania --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
myślę że nie jeden Anioł by w takiej polatał... bardzo fajny pomysł ![]() ________________________________________________________
szycieeli |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dzięki szycieeli
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
urocza sukienka ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
SLICZNY ANIOŁEK!!!!!A jak estetycznie uszyty i wykończony!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Takie proste są najładniejsze i dziewczynki naprawdę wyglądają w nich jak aniołki ![]() Ta sukienka jest prześliczna i bardzo gustowna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje za miłe komentarze, motywują do dalszej pracy.
Korzystając z tego ze miałam kawałek materiału i formę po sukieneczce aniołkowej zrobiłam drugą sukieneczkę. Tylko mam nadzieje że zdjęć mi nie poprzekręca ![]() Oj wygląda na to że przekręciło na moim blogu są wstawiane w pionie a tutaj się przekrecają hm? |
|
Administrator
![]() |
|
Zdjęcia które wgrywasz z komputera muszą być w pionie. te widocznie były w poziomie. Forum samo nie przekręca zdjęć ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
28 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.