28 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
drodzy forumowicze, pamiętacie spodnie dziecięce ze strony 8 mojego wątku otóż wyszły jak dla chłopca a miały być dla dziewczynki dlatego ostatnio wprowadziłam kilka zmian, zwęziłam nogawki i naszyłam aplikacje i teraz tak wyglądają.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Super. Faktycznie teraz są zdecydowanie dziewczęce. Brawo!!! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Słodkie!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo fajnie wyszły ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Zgadzam się ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Po ostatnim czasie ogromnego wakacyjnego rozleniwienia, znalazłam sposób na wykorzystanie ostatniego kawałka dzianiny zakupionego na forum od Aleksandry. I tak oto powstała sukieneczka, którą równie dobrze można nosic jako tunikę do getrów
![]() --- Ostatnio edytowane 2013-09-23 09:01:42 przez A. N. --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudowna sukieneczka , ah i te detale - cudo ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Śliczna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo urokliwa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukieneczka piękna i ślicznie uszyta ![]() ________________________________________________________
|
28 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.