Wersja do druku

19 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 >

Administrator
Bardzo dobrze, że wszyłaś suwaki bo dodają sukience smaczku i pazura :) Kopertówka rewelacyjnie uszyta i odszyta!

* Susanna szyje - mój blog :)

Zaaklimatyzowany
Dzięki! Bardzo mi miło :)!
Mistrz Krawiectwa
Świetna ta szara sukieneczka z suwaczkami,dobry pomysł, ja też coś takiego szyłem. A intrygujący jest też naszyjnik, bardzo fajnie to wszystko razem wygląda.
Zaaklimatyzowany
Ojej już dawno mnie tutaj nie było! Czas to zmienić!!! :)
Dziś zaprezentuję Wam dwa nowe uszytki...teoretycznie z obu jestem bardzo zadowolona - ze spódniczki mniej - bo uszyłam za ciasną...a z topu bardzo, bardzo bo jest świetny -skromna jestem nie ma co :D
Nie wiem jak to się stało z tą spódnicą, albo rozmiary pomyliłam, albo za wąsko przeszyłam - kiedy się zorientowałam było za późno :/...ale dzielnie dokończyłam (najwyżej ją podaruję siostrze lub sprzedam)!
a top uszyłam dziś ,jest z białej prześwitującej cienkiej dzianiny, przód podłożyłam dodatkowo materiałem i dodałam falbankę - jest dokładnie taki jaki chciałam, więc jestem zadowolona ( zwłaszcza po niepowodzeniu ze spódnicą)!

----------------------------------------------------------------------------------------
Jęsli ktoś ma ochotę - po więcej szczegółów, zdjęć serdecznie zapraszam na bloga-http://pasjonatkaszycia.blogspot.com :buzki:

--- Ostatnio edytowane 2012-05-21 21:15:01 przez Monirej ---

--- Ostatnio edytowane 2012-05-21 21:17:42 przez Monirej ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Super uszytki:oklasky:
no ta bluzeczka rzeczywiście wspaniala!
A spódniczki szkoda,jest z pieknej tkaniny i fajny fason,czy nie możesz jej jakośc poszerzyć np wstawiając proste o identycznej szerokości kliny na bokach lub na przodzie i tyle?
teraz są modne cięcia i cięcia i cięcia...

Spódnica byłaby nie tylko uratowana dla Ciebie ale również na czasie:oczko::D
Niestety o poszerzeniu spódnicy nie ma mowy...nawet nie mam tkaniny, gdyż kupiłam końcówkę, i wykorzystałam ją maksymalnie...zresztą i w pasie za wąska - więc trzeba by też nowy pasek kombinować...szkoda mi jak diabli...ale będę polować jeszcze na ten materiał, może się uda...i uszyję wtedy jak trzeba!<pocieszam sie>
Administrator
Ojej strasznie szkoda tej spódnicy bo z tą bluzeczką prezentowałaby się przeuroczo! W ogóle to śliczna ta bluzeczka, bardzo romantyczna i starannie uszyta :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Szkoda spódniczki! Tak pięknie uszyta! :beczy:

To znaczy - szkoda - nie szkoda ;-) Na 100 % uda ci się ją sprzedać, bo jest piękna, a wtedy... do sklepu z tkaninami! :D

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

19 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.