Stara Gwardia
![]() |
|
Uszytki bardzo ładne, wszystkie.
No a w krawiectwie tak już jest, że na pierwszym miejscu jest staranność i cierpliwość, a reszta juz jakoś wyjdzie. ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Gdzieś czytałam lub słyszałam, że nie ma błędów są tylko lekcje i coś jest na rzeczy. A Ty swoje lekcje odrobiłaś bardzo dobrze. Też jestem raptus i najchętniej chciałabym już, natychmiast a nawet wczoraj ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładnie szyjesz ... nie narzekaj... :P
Katanka jest super a sukienka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mi się wszystko podoba
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Urzekły mnie Twoje prace!!!Początkująca osoba a tak dobrze sobie radzi!Sukienkę jedną już masz też mam chrapkę na ten model,czas na drugą...leć po materiał!!!No leć!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne uszytki ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jest się czym chwalić! Bardzo ładnie ci to szycie wychodzi ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajnie szyjesz. ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dorzucę coś nowego - spódniczkę skończoną wczoraj...nic nadzwyczajnego, ale jakoś nawet wyszła. Wykrój z Burdy 02/2007.
............................................................... Blog o moim szyciu: http://pasjonatkaszycia.blogspot.com --- Ostatnio edytowane 2012-02-02 10:21:59 przez Monirej --- |
|
Administrator
![]() |
|
Fiu fiu - fajny fason i tkaninę już gdzieś, kiedyś widziałam. Taka kostiumowa. Bardzo podoba mi się wykończenie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.