10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Administrator
|
|
Pojawiła się kolejna "nowość" na forum. Jak zapewne zauważyliście, od kilku dni pod ramką forum znajduje się opis:
* kto aktualnie przebywa na forum * ilu mamy zarejestrowanych użytkowników * ile zostało napisanych wiadomości * ile wątków powstało na forum * kto się ostatnio zarejestrował Myślę że to przydatna informacja nie tylko dla mnie ale i dla Was ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Niespodzianka
|
|
...tylko tu trochę szaro- wiem żałoba ale za,to informacje u dołu przydatne DZIĘKUJĘ ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
|
|
Po żałobie na forum wrócą normalne kolory. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
|
Stara Gwardia
|
|
Cieszę się, Madziu, że wprowadziłaś żałobę na forum, bo trochę mi było przykro, że na naszym forum jakby nikt nie zauważył takiej tragedii, a życie kręciło się tylko wokół ciuszków i pogaduszek przy kawie... Na innych forach ludzie zakładają wątki, palą wirtualne znicze. Dobrze, że i u nas jest taki akcent i jest zmieniony kolor. ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie.
|
|
Administrator
|
|
Dla mnie osobiście to naprawę tragedia dlatego tylko czekałam do wieczora aby na spokojnie zmienić kolor forum. Bałam się, że będę odosobniona w tej decyzji ale jak widzę - tak nie jest ________________________________________________________
|
Niespodzianka
|
|
...i nastał dzień..ble..ble...
FAJNIE,ŻE WRÓCIŁY KOLORY- nareszcie!! ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
|
|
No kochani jak widzicie na forum zaszły pewne zmiany
Mam nadzieję, że podoba się Wam lekko "stuningowane" logo, nowa grafika przycisków czy kolorowe ikonki folderów. Bardziej kolorowo się zrobiło. No i forum zostało połączone z facebookiem. Mamy jeszcze pewne problemy np. z rejestracją czy dodawaniem zdjęć ale ehm... pracujemy nad tym ________________________________________________________
|
Administrator
|
|
Nasze logo raz jeszcze zmieniło swój wygląd
Zachęcam do skorzystania z facebookowego przycisku LUBIĘ TO - automatycznie na Waszych tablicach wyświetlą się powiadomienia o nowych wątkach (i nie tylko). ________________________________________________________
|
Administrator
|
|
Pojawiły się kolejne zmiany na forum
* podczas logowania na forum i wylogowywania się pojawia się obrazek z różnokolorowymi szpulkami nici Taki ściśle krawiecki akcent * przyciski typu: dodaj, opublikuj, podgląd - przeszły drobny tuning wizualny * pojawiła się opcja dodania plików np. w formacie pdf! ________________________________________________________
|
Świeżynek
|
|
Witam wszystkich Dopiero dzisiaj zawitałam na tym nowym forum. Kiedyś znalazłam stronkę ze starymi tematami-mam propozycję dla dla pani admin, by umieściła nowy adres tej stronki w widocznym miejscu na tej starej. Ja dopiero po przeczesaniu kilkunastu tematów znalazłam go. Chociaż przyznaję,że nie bez przyjemności przeglądałam zdjecie tych cudnych kreacji Pozdrawiam wszystkich i wsiąkam w lektur e tej stronki
|
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.