10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Świeżynek
|
|
Już oddałam głos))))
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja też oddałam głos, ale Sus zdradź chociaż o co chodzi z tym głosowaniem i na co właściwie głosowałam. lol ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie.
|
|
Administrator
|
|
Chodzi o konkurs Vichy. Im więcej kliknięć tym większa szansa na wygranie. Oczywiście legalne jest zamieszczanie linków na różnych forach itd. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Świeżynek
|
|
Dzisiaj też oddałam głos!!!!!!!!!!!!!
|
|
Świeżynek
|
|
Dzisiaj też oddałam głos!!!!!!!!!!!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja też oddałam głos, trzymam kciuki za ciebie SuS ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Świeżynek
|
|
Poooooooooszedł...mój głos
|
|
Administrator
|
|
Jej dziękuje i proszę o klikanie codzień bo tak to działa. 1 głos dziennie. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
|
Administrator
|
|
Drogie Panie chyba z okazji naszego święta, wczoraj tj. 8 marca 2010 r. przeskoczyło magiczne 2000 napisanych wiadomości Jupiiii!! ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
No to pogratulujmy sobie. ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie.
|
10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.