Stara Gwardia
|
|
Nie zmienie bo nie bez powodu mam to ustawione, Jesli koniecznie chcesz mnie zobaczyć to bardzo prosze, oto link:
http://www.krawiectwo.fora.pl/nasze-dziela,9/moje-szycie-reggi,769.html te straszydełko na zdjęciach to ja i moje dzieła ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Administrator
|
|
No widzisz ile mam wspólnego ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Widze widze i to bardzo dobrze ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zajrzałam, widziałam i nie przestraszyłam się. I dzieła też mi się podobały. ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuje ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Świeżynek
|
|
Z przyjemnością wysłałam zaproszenie ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Super że jesteście, widać NK nie taka straszna ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
|
Stara Gwardia
|
|
Ja kochani sobie odpuszczę ,ale jak będzie spotkanie naszej klasy to się piszę
Mogę wstawić swoje zdjęcie tu ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
No to wstawiaj śmiało swoją fotke Migotko ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Administrator
|
|
Informuję, iż wszystkie podfora na starym forum zostały zamknięte i w tym momencie służą jako archiwum. ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.