Administrator
|
|
Kochani nasze forum ma założony profil na Naszej Klasie. Kto chętny - serdecznie zapraszam Podaję linka -> Krawiectwo moja pasja!
Zenobio witaj Czuj się na forum jak u siebie ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
melduje że juz wysłałam zaproszenie ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Administrator
|
|
Rozpoznałam Cię Nie wiem czy wiesz ale jesteśmy sąsiadkami :]
Stara Gwardia
|
|
jak to sasiadkami? nie rozumiem ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Świeżynek
|
|
Ja także wysłałam zaproszenie na n-k
|
|
Administrator
|
|
Wnioskuję ze albo jesteś z K-c albo z Mikołowa. W Katowicach studiowałam a niedaleko Mikołowa mieszkam :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja jestem z katowic a mój narzeczony z mikołowa ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja też wysłałam zaproszenie. Miło będzie Was zobaczyć ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie.
|
|
Stara Gwardia
|
|
W moim przypadku zobaczy się tylko ślimaki no chyba że zmienie zdjęcie główne ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
|
|
To zmień koniecznie! lol ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.