Administrator
|
|
Po dokładnie 59 dniach, odkąd działa nowe forum, zarejestrowało się już 71 użytkowników, którzy napisali 1015 wiadomości Ślicznie dziękuję za taką aktywność frekwencję ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Sus, jak to się ma statystycznie do starego forum? ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie.
|
|
Administrator
|
|
Ciężko mi powiedzieć, ponieważ nie robiłam statystyk. Z tego co pamiętam to początki były bardzo trudne, konkretnie chodzi o to, że ludzie się rejestrowali ale niestety nie pisali nic na forum. Albo gorzej - masa spamu, który musiałam usuwać :/ W każdym razie to forum po prostu ruszyło a Wy jesteście i piszecie i jest bardzo OK
--- Ostatnio edytowane 2010-02-05 07:40:22 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
|
Administrator
|
|
Małe ale myślę, że ułatwiające życie zmiany:
* linki, które wstawiacie otwierają się w osobnym oknie * po wejściu w dany wątek przenosi nas automatycznie do ostatnio nieczytanej wiadomości * emotki mają ładniejsze pyszczki Osobiście żądam więcej emotikonek i nad tym pracujemy ________________________________________________________
|
Świeżynek
|
|
Witam was drogie panie krawcowe..Nie było mnie troche tutaj bo musiałam pozałatwiać sprawy a do kompa to tak w dopatki isporadycznie.Widze że forum rusza to dobrze .Ja też w tych dniach uszyłam do sanek dla wnuczki śpiwór musze zrobić zdiecie i jeśli ktoś ciekawy bedzie to pomoge krok po kroku (zwłaszcza młode mamy)bo jak zdążyłam zauważyć to jesteście młode krawczynie co bardzo mnie cieszy.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Niektóre są młode tylko okresem szycia, a nie wiekiem metrykalnym
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ale wszystkie/wszyscy jesteśmy wiecznie młodzi duchem. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Popieram!! ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
To prawda dziewczynki może sie pomyliłam i źle przeczytałam ale sądziłam że jesteżcie młodziutkie no cóż bede na drugi raz ostrożna z tym wiekiem...
|
|
Administrator
|
|
Eee no spokojnie Przypuszczam ze na forum jest ciekawy przekrój wiekowy. Wiadomo, że nikt nikogo o wiek nie pyta ale myślę, że są tu i bardzo młode osoby i takie trochę starsze też i to mi się podoba ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.