10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Administrator
|
|
Marciszko na starym forum w każdym podforum jest podwieszony wątek z adresem nowego forum + na stronie głównej jest utworzona kategoria o nazwie WWW.EKRAWIEFCTWO.NET W zasadzie nic więcej zrobić nie mogę bo tam pieczę na całym systemem forum sprawuje ktoś inny. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Administrator
|
|
Zauważyliście, że avatary są wypośrodkowane? Kolejna, mała zmiana ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
|
Administrator
|
|
Powstała nowa kategoria: TARGI, WYSTAWY, WARSZTATY, POKAZY . Proszę umieszczać w niej linki do ciekawych wystaw, targów, pokazów itp. ________________________________________________________
|
Administrator
|
|
Ziściło się marzenie wielu forumowiczów ( w tym i moje) - mam więcej (dużo więcej) emotikonek!!
Ja Wam się podobają?? ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Piękne są Sus, możemy wyrażać - dzięki nim - niemal wszystkie nasze uczucia. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Napisałam w innym wątku - ja ich nie widzę, ale to moja wina
Jak wyślę - to widzę /w wątku/, ale na tabelce - nie Ania --- Ostatnio edytowane 2011-07-21 10:51:49 przez czeremcha --- ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
|
|
Czeremcho z jakiej przeglądarki korzystasz? ________________________________________________________
|
Świeżynek
|
|
Witam wszystkich,cieszę się że znalazłam to forum(szkoda że tak puźno)
|
|
Administrator
|
|
Lepiej późno niż wcale ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
A czy istnieje możliwość dodania opcji "Najnowsze nieczytane wątki"? Ostatnio mogę wejść na forum spoadycznie, nadrabiam powoli nieprzeczytane tematy, ale wymaga to wertowania kolejnych stron w pozukiwaniu wątków nieprzeczytanych. Pewnie nie tylko ja wpadam na forum raz na długi czas - jest więc technicznie możliwe dodanie takiego sposobu filtrowania wątków?
|
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.