Stara Gwardia
![]() |
|
Mam mało zdjęć swoich prac. Muszę wyrobić sobie nawyk robienia zdjęć zanim oddam prace klientom. Na razie kilka drobiazgów.
Torebka jaką uszyłam dla siebie. Strój Spidermana, który uszyłam dla fundacji Mam marzenie, aby spełnić marzenie małego Adrianka, na zdjęciu w stroju jest mój szwagier, nieco większy niż Spiderman, który odwiedzi Adriana. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Strój Spidermana wyszedł wspaniale, bardzo wierne odwzorowanie oryginału. To naprawdę piękne, że zrobiłaś to aby spełnić marzenie chorego dziecka.
Torebka sympatyczna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Strój Spidermana suuuuper .I jaki zamysł mam marzenie ,rewelacja i przyjemność .
Torebka sympatyczna i chyba bardzo lubiana przez Ciebie ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torebka, rzeczywiście lubiana, wygodna i pojemna. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzisiaj skończyłam sukienkę i nawet zdążyłam ją sfotografowac. Jest uszyta z czarnego weluru pokrytego brokatowymi groszkami. Ten czarny pasek to też uroda tej tkaniny. Trochę się namęczyłam, aby to równo się zchodziło, bo taki welur strasznie się przesuwa w czasie szycia. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna sukienka , Podziwiam talent. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To musiała być naprawdę ciężka praca. Ile czasu Ci zeszło na tą sukienkę? ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Wierzę, że to musiała być ciężka praca ale za to jaki efekt końcowy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Klientka przyszła w poniedziałek i tak do dzisiaj z przerwami na inne prace ją szyłam, trudno powiedzie ile czasu. Najwięcej to mi zajęły próby na szal, bo na początku źle zrozumiałam o co chodzi. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale warto było się męczyć. ![]() ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.