18 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak chcesz wiedzieć czy igła się jeszcze nadaje ,przejedż czubkiem igły po opuszku swojego palca . Igłe przeciągnij lekko bokiem ,jeżeli jest dobra to nic nie poczujesz , jeżeli tępa poczujesz delikatne skrobanie. Nie wiem czy rozumiesz , czy dobrze wytłumaczyłam o co chodzi.? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystko zrozumiałam, dzięki. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzisiaj klasyczna bluzka z satyny. Zdjęcie nadal takie sobie, ale może z czasem uda mi się robić lepsze. ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-01-29 21:38:10 przez panett --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Te bez tła wygląda zdecydowanie lepiej , ale nadal nie umiem tak zrobić. Mam już GIMPa i jestem zielona ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to na białym tle, na kolorowym uwagę widza rozprasza "dmuchawiec"
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Zddecydowanie lepsze jest to zdjęcie bez tła. A bluzeczka jest fajna i kolor , który lubię.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zdecydowanie bez tła. W którym programie usuwałaś tło? Ja się w photoshopie tyle namęczę z tym tłem, to strasznie czasochłonne jest, albo ja robię to po prostu jak głupia, bo nie ma mi kto pokazać drogi na skróty.
Bluzka super. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
pięknie odszyta jest ta bluzeczka, kiedy ja się nauczę tak szyc
![]() póki co jeszcze nigdy nie wszywałam kołnierzyka ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Zdecydowanie bez tła - to tło odwraca uwagę od ciuszka, gdyby ściana była jednokolorowa to OK ale tak zdecydowanie lepiej bez tła ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tym razem sukienka z satyny. Kolor podobny do koloru bluzki, tylko satyna nieco grubsza. Szyło się całkiem przyjemnie. Co do jakości zdjęć to długa droga przede mną. Zdjęcia satyny to trudna sprawa. ________________________________________________________
|
18 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.