Wersja do druku

18 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »

Stara Gwardia
Jak chcesz wiedzieć czy igła się jeszcze nadaje ,przejedż czubkiem igły po opuszku swojego palca . Igłe przeciągnij lekko bokiem ,jeżeli jest dobra to nic nie poczujesz , jeżeli tępa poczujesz delikatne skrobanie. Nie wiem czy rozumiesz , czy dobrze wytłumaczyłam o co chodzi.?
Dzisiaj klasyczna bluzka z satyny. Zdjęcie nadal takie sobie, ale może z czasem uda mi się robić lepsze. :) Drugie zrobiłam bez tła, które według was jest lepsze?

--- Ostatnio edytowane 2010-01-29 21:38:10 przez panett ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Te bez tła wygląda zdecydowanie lepiej , ale nadal nie umiem tak zrobić. Mam już GIMPa i jestem zielona:(

--- Ostatnio edytowane 2010-01-29 21:38:10 przez panett ---
to na białym tle, na kolorowym uwagę widza rozprasza "dmuchawiec"
Mistrz Krawiectwa
Zddecydowanie lepsze jest to zdjęcie bez tła. A bluzeczka jest fajna i kolor , który lubię.
Stara Gwardia
Zdecydowanie bez tła. W którym programie usuwałaś tło? Ja się w photoshopie tyle namęczę z tym tłem, to strasznie czasochłonne jest, albo ja robię to po prostu jak głupia, bo nie ma mi kto pokazać drogi na skróty.
Bluzka super. :)
pięknie odszyta jest ta bluzeczka, kiedy ja się nauczę tak szyc:(
póki co jeszcze nigdy nie wszywałam kołnierzyka ;) aż wstyd się przyznać, ale przecież ja się dopiero uczę :)
Administrator
Zdecydowanie bez tła - to tło odwraca uwagę od ciuszka, gdyby ściana była jednokolorowa to OK ale tak zdecydowanie lepiej bez tła :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Tym razem sukienka z satyny. Kolor podobny do koloru bluzki, tylko satyna nieco grubsza. Szyło się całkiem przyjemnie. Co do jakości zdjęć to długa droga przede mną. Zdjęcia satyny to trudna sprawa.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!

18 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.