18 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo przyjemna ta sukienka. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka bardzo ładna ale fotografowanie satyny jest niewdzięczne. Ja to już nawet nie robię zdjęć jak coś takiego szyję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Te bufkowe rękawki są przecudowne! Jak takie zrobić?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ładne ciuszki i w kolorach jak marzenie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też chcę wiedzieć! Może ktoś wrzuci jakiś instruktaż? ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Piękna sukienka! Te rękawki dają jej tyle uroku. A satynę najlepiej fotografować bez lampy - to chyba jednyna rada :/ ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rękawki są z burdy, ale z jakiego numeru to wam powiem dopiero jutro, bo mam ją w pracy. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dopiero od niedawna kupuję burdę, więc na pewno nie będę miała tego nr. Może mogłabyś wkleić zdjęcie tego wykroju? Byłabym wdzięczne
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O rękawach zupełnie zapomniałam obiecuję się poprawić. Mam nadzieję, że wkrótce uda mi się zrobić zdjęcie szablonu.
Dzisiaj mała odmiana. Jutro w przedszkolu bal przebierańców, więc zostałam przyparta do muru i musiałam uszyć strój dla syna. Już dosyć dawno zamówił sobie strój Robina z Młodych Tytanów. Zabierałam się do tego długo, a dzisiaj na szybkiego uszyłam. Nie bawiłam się w staranne wykończenie, i tak tylko raz to założy. Poszłam po najmniejszej linii oporu, wszystko najłatwiej jak się dało, do tego tata zrobił maskę i nasz mały Robin jest gotowy do walki ze złem. --- Ostatnio edytowane 2010-02-10 23:03:30 przez panett --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fantastyczny strój!!
![]() ![]() ![]() czy założy tylko raz? nie wiem... ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-02-10 23:13:28 przez pajesia --- |
18 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.