18 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzisiaj zdjęcie żakietu z kreszowanej tafty. Jak zobaczyłam tkaninę nie byłam pewna czy to co wyjdzie będzie mnie zadowalało, ale okazało się, że żakiecik prezentuje się całkiem dobrze. Na zdjęciu tylko połowa, bo mam za małego manekina i jakbym pokazała całość to by nie było dobrze widać kroju. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wygląda ciekawie i odważnie
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wygląda na prosty wykrój i prezentuje się świetnie!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mi takie proste żakieciki bardzo się podobają- super wygląda ta stójka. Ale materiał nie dla mnie...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stójka jest taka nie odcinana, krój to klasyczne cięcia oraz odcinana baskinka. to żakiet dla poważnej pani. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A mnie się podoba ten kolor: ciekawy, u mnie wygląda na srebrny... ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne dopełnienie stroju. ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzisiaj tylko klasyczny żakiet z wypustkami. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Klasyczny żakiecik,wykonanie idealne. Mi ostatnio bardzo podobają się żakiety z takimi lamówkami dookoła
|
|
Stara Gwardia
|
|
ładnie to wygląda...
![]() wypustki dodają mu charakteru!! |
18 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.