18 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękny haft ...i bluzki .
![]() |
|
A jak ta pani haftuje? ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie rozumiem o co pytasz. Haftuje ręcznie, ale ja to robi to nie widziałam. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
To jest haft!!! - a nie jakieś krzyżyki (przepraszam, ale mam na nie alergię ;P)
Tunika również bardzo mi się podoba ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzisiaj sukienka. Według mnie wyszła całkiem fajnie, ale klientka w trakcie szycia stwierdziła, że jest bura. Szkoda, że wybrała taką tkaninę, która się jej nie podobała. ________________________________________________________
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Powiem tak Jest idealna na ten żałobny tydzień, dobrze,że są "wstawki" to trochę ją rozjaśnia ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
a mi sie tam podoba
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moim zdaniem jest ciekawa. Choć nie w moim guście - ale o gustach się nie dyskutuje - to jednak ciekawa. ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie inaczej . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzisiaj dzianinowa bluzka w dwóch odsłonach na manekinie i na modelce w odpowiednim rozmiarze, miała być bardzo opięta. Krój przerobiony z sukienki w burdzie. Fajny model, według mnie dobry na duże rozmiary. ________________________________________________________
|
18 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.