18 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna sukienka,ciekawy dekolt a i róża bardzo fajna,można ją wykorzystać na wiele sposobów.
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Zgadzam się z HONIĄ na prawdę ładna suknia ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ciekawy materiał. Dobry efekt końcowy z kwiatem miałaś świetny pomysł...
|
|
Stara Gwardia
|
|
Super wyszła i modelka prezentuje się w niej bardzo korzystnie. Bardzo ładny materiał
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zapomniałam napisać, że w wykroju z Burdy zmniejszyłam dekolt i to całkiem sporo, bo na środku przodu, na ramionach i z tyłu dodałam po ok. 3 cm. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzisiaj najprostsze z prostych bolerko. Wykrój z Burdy 3/10. Tylko powiększyłam do odpowiedniego rozmiaru.
![]() |
|
Podoba mi się to bolerko nieco "inne"
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o, tak, jest piękne, fajnie wyszło
![]() ![]() jak myślicie, dobrze by wyszło ze lnu (z domieszką, by się nie gniotło)? |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Witaj PANETT
Wg. mnie to taki sfilcowany strój batmana. ![]() Nie widzę szwów na tym zdjęciu.Może już czas udać się do okulisty? Cóż mogę dodać- jeśli płachta pasuje na figurze, to świetna robota. Najważniejsze, żeby nie "piła" w okolicy bioder- żart. ![]() Z LNU BĘDZIE WYGLĄDAŁO BARDZO DOBRZE, POD WARUNKIEM, ŻE NIE BĘDZIESZ W TYM SPAĆ- BO: CZY TO Z DOMIESZKĄ, CZY NIE ZAWSZE BĘDZIE SIĘ GNIEŚĆ. ![]() POZDRAWIAM ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fajne bolerko
![]() |
18 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.