18 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Niespodzianka
![]() |
|
I to jest to...Bluzeczka udana,ocena wizualna -bardzo ładna. Dekolt mógłby być o parę cm. dłuższy, żeby można było zobaczyć ciut więcej biustu. Ogólnie bardzo mi się podoba. ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też uważam że to świetny model dla kobiet z większym biustem ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
hm... chyba mam nawet przerysowany wykrój tej bluzki...
ale nie szyłam jej, bo bałam się, że dół może pogrubiać... |
|
Stara Gwardia
|
|
Rzeczywiście, dekolt móbłby być ciut dłuższy, ogólnie fason bardzo mi się podoba
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka z drukowanej bawełny z lycrą. Sukienka jest bez podszewki, bardzo lekka. Pod biustem ma odcinany pasek. Dół lekko rozkloszowany. Ramiączka odcinane i przymarszczane w miejscu doszycia. Szyło się bardzo przyjemnie. Z boku kryty zamek. ________________________________________________________
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
ZWIEWNA I ŁADNA akurat na ciepłą wiosnę ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
W moim typie
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
W moim też ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Krój bardzo fajny
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzisiaj kolejna sukienka trafiła do właścicielki. Jest to sukienka z różą. Wykrój z Burdy 3/2010. Przód u góry zakładany asymetrycznie, krótkie rękawki raglanowe, dół prosty z cięciami, z tyłu rozporek. Dla mnie nowością przy szyciu tej sukienki była róża. Jest to moja pierwsza róża z materiału i muszę przyznać, że nawet mi się podoba. Róża jest broszką, więc klientka może ją przypinać w różnych miejscach sukienki i nie tylko. ________________________________________________________
|
18 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.