18 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Jagoda to taka cienka gumka. Kupuję ją nawiniętą na szpulkę jak nici i nawijam na szpuleczkę bębenka. Są różne kolory tej gumeczki. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Sukienka z grubej satyny - cudo! Przepiękny kolor (przyjaciółka będzie podobno mieć sukienkę w takim kolorze na moim weselu) i fason. I kwiatuszek pięknie wyszedł ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka z satyny przepiękna i ten dekolt bomba!!!!! Może ktoś mógłby pokazać jak zrobić taki dekolt z zakładkami?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obie sukienki super.Dzianinowa ma super wzory,granatowa po prostu bomba.
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzisiaj kolejna sukienka z grubej satyny. Dekolt ostatnio bardzo popularny. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
ładnie uszyte!!!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Nic tylko pogratulować !! Prześliczne są te sukieneczki z satyny i krój, i kolory, i wykończenie. Ja mam jakąś słabość do takich sukienek, pomimo, że satyna jest materiałem trudnym, to jednak bardzo lubię szyć z satyny, a szczególnie cieszy mnie właśnie efekt końcowy, bo sukieneczki prezentują się ekstra !
Panett, a jak Tobie się szyło z tej grubej satyny ? |
|
Administrator
![]() |
|
Gruba satyna ma w sobie wiele uroku a z kolei ten kolorek - I klasa ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukieneczka śliczna,,,,, no i ten kolorek. A dekolt żeczywiście bardzo modny w tym sezonie , nawet w sukniach ślubnych.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka bardzo fajna,kolorek typowo wiosenny tylko gdzie ta wiosna.
|
18 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.