18 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Moim zdaniem ta spódniczka nie jest szyta, ona jest poprostu WYPIESZCZONA, podobnie jak te stębnówki na sukience SUS.Trzeba dużo serca włożyć w to żeby te kratki tak wyglądały, -podziwiam- spódniczka piękna.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
przesłodka ta spódniczka
--- Ostatnio edytowane 2010-06-08 22:15:07 przez pajesia --- |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo, bardzo podoba mi się ta bluzeczka z poszerzonymi rękawkami, naprawdę oryginalna !
A spódniczka ma przepiękną kratkę i ciekawy krój, bardzo fajne ciuszki. |
|
Stara Gwardia
|
|
Spódniczka niesamowita - kratkowy zawrót głowy - w tym najlepszym znaczeniu
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Panett tą spódniczką to mnie na łopatki rozłożyłaś!! W życiu nie uszyję tak precyzyjnie kratek, mistrzostwo świata ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W szyciu kratki najważniejsze jest dobre skrojenie, potem to już idzie. Co prawda spinam sobie kratki aby mi się nie przesunęły w czasie szycia a i bez prucia się nie obejdzie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Po kratce paski. Tym razem w bluzce koszulowej. Wykrój z Burdy plus. Tkanina to delikatna bawełna. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taki folkowy ten pasiak. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Potwierdzam. Bluzka nie w moim stylu ale znów paseczki pięknie spasowane ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Spódnica-bomba, perfekcja ![]() bluzka-podoba mi się, tylko wg. mnie można karczek wykroić ze skosu lepszy byłby efekt ![]() ________________________________________________________
Artur
|
18 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.