Stara Gwardia
|
|
Bardzo pomysłowa
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Tak bluzeczka świetna jest!
|
|
Administrator
|
|
Kurcze muszę przyznać ze szyjesz takie rzeczy, w które sama chętnie bym wskoczyła Nawet powiem więcej - w moich ulubionych kolorach Jesteś bardzo kreatywną osobą, różowa bluzeczka jest super! Świetnie ją przerobiłaś ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Fantastyczna bluzka, też bym Cię pytała gdzie kupić ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Świetna. DZięki za instrukcję z płatkami ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Postaram sie w wiosenne dni zrobić zdjęcia na sobie
--- Ostatnio edytowane 2012-03-17 07:23:42 przez DIYstyleFashion --- ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Spódniczka plisowana, z gumą krytą.
Niestety mnie poszerza ;/ Kolor to ciemna czekolada, metaliczna z złotym połyskiem. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Rewelacyjna, kolor jest bardzo urzekający ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
ładna spódniczka, ciekawy materiał, a kolor jeden z moich ulubionych, ________________________________________________________
zapraszam na mój blog: http://ignacynka.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Czy materiał jest elastyczny? Bardzo ciekawy - przydałby mi się taki, jeśli to stretch.
Jak się rozciąga? |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.