11 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaaklimatyzowany
|
|
Tak jest elastyczny(czarna spódniczka z falbanami).
Ta czekoladowa również bardzo rozciągliwa. Spódnica czekoladowa jest na sprzedaż. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Witam wszystkich ciepło
Moja kolejna spódniczka Tym razem asymetryczna spódniczka z gumą z szyfonu. Siedziałam nad nia 6 godzin(pierwszy raz miałam szyfon pod igłą) Kolor to morelka bardzo jasna, zwiewna lekka i pastelowa Zapomniałam dodać ,spódniczka jest zrobiona z dwóch warstw, nie korzystałam z żadnego wykroju, wykrój zrobiłam sama A tu efekty muszę troszkę ją jeszcze "dopieścić" w sensie wykończenia niteczki poucinać. ABBA CHIQUITITA towarzyszyła mi w trakcie polecam http://www.youtube.com/watch?v=BTkVlKf-yOk --- Ostatnio edytowane 2012-03-29 11:49:44 przez DIYstyleFashion --- --- Ostatnio edytowane 2012-03-29 12:12:55 przez DIYstyleFashion --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jak wykańczałaś brzegi, dół?
Nie widzę dokładnie. Bolało? |
|
Stara Gwardia
|
|
Piękna spódniczka ,bardzo podoba mi się wykończenie ta kokardą -jak wisieńka na torcie ________________________________________________________
Elwira |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Owerlokowałam je w maszynie do szycia która posiadam (ola 830 łucznik) jest ta opcja
Męczyłam się nad tym tyle godzin. Nie dodałam wyżej, ta spódnica jest z dwóch warstw szyfonu. Za chwile pokaże jeszcze jedno rękodzieło. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
No tak - szczere wyrazy współczucia
Nawet nie chcę sobie wyobrażać jak wygląda overlockowanie na nieoverlocku! Dałaś radę!! |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
A tutaj własnoręcznie robiona torebka "róże"
Mam bzika na tym punkcie. Zrobiłam torebeczkę i spinkę do włosów.Niestety na zywo wygląda ładniej Tu siedziałam też kilka godzin. Ale warto było. pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Jej jakie to piękne!! Spódniczka urocza - aż zachciało mi się szyć z takiej delikatnej tkaniny A torebeczka - majstersztyk! Idealnie pasuje do spódniczki ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Oraz kolejna uszytka
Sukienka dzianinowa, kolor niebieski/morski Wykrój własnoręczny Czas szycia ok godziny ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Czyli pomierzyłaś się, zrobiłaś wykrój, wykroiłaś, nie fastrygowałaś(?), zszyłaś... posprzątałaś stanowisko pracy
W godzinę?? I nic nie popsułaś?? (oprócz moich oczu, olśnionych tym kolorkiem) No to ja idę się czegoś napić... ... mocniejszego... |
11 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.