11 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaaklimatyzowany
|
|
Jeżeli by miała dac opis co i jak robiłam to bym zanudziła.
Ale w skrócie, stara sukienka posłużyła za wzornik. Odrysowałam stara kredą krawiecka wycięłam z złożonego materiału. Szyłam ściegiem prostym/zwykłym?. Owerlokowanie jak mówiłam mam w"opcji" maszyny, tu było szybko Nie mam fachowej mowy krawieckiej, po prostu jestem samoukiem. Stanowisko pracy to stary stolik działkowy o wymiarach 1 metr na pół Nić zwykła niebieska A uprzątniecie wygląda tak, odłączenie maszyny, wytarcie i szczoteczka usunięcie "kłaczków", i schowanie do szafy. Resztki materiału zawsze służą mi do robienia biżuterii lub przeróbek, więc w torebeczkę. Ścinki niestety do kosza. Lubie szyć takie sukienki a i mała czarna kawa była tez motorkiem działania pozdrawiam a i ps. dostałam wczoraj stara maszynę dziewiarska Ada właśnie ja czyszczę Nie mam pojęcia bladego jak zabrać się za naukę dziewiarstwa Maszyna starsza ode mnie ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
A i przepraszam nie odpisałam jeszcze na to iż mierze się codziennie
Ćwiczę i sprawdzam efekty co dziennie Poranny rytuał. No i czasem szpilka się wbiła w palec, bo ja z natury mam adhd. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Przepiękne! Wszystko bez wyjątku! ________________________________________________________
Asia |
|
Stara Gwardia
|
|
Nie mogę uwierzyć-godzina? Praca pali Ci się w rękach ! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
|
|
I tu jest pies pogrzebany!
Można się tym jakoś zarazić? To ja poproszę tego wirusa! Jak nie wyizolujesz dokładnie i zarazisz innymi "paskudztwami", których pośrednie skutki nam tutaj prezentujesz, to wcale nie będę składał reklamacji!! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
O NIE! Lepiej się nie zarażaj.
Dzisiaj leciałam prawie 2,5 godziny z chłopaczkiem w wieku ok.5 lat. Pokrzykującym i paplającym przez cały lot - na pełne gardło. "Króliś leci samolotem! O - prawie jak w stanie nieważkości! Wro-cław! Wro-cław! MN&M-sy mi kup!" I tak przez całą drogę. Myślałam, że go uduszę... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
|
|
Śliczna spódniczka i torebka
|
|
Stara Gwardia
|
|
morelowa spodniczka i rozana torebka przesliczne!!!!! baaardzo mi sie podobaja ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Bardzo ładne prace!!!Torebeczka niesamowita!
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Ta szyfonowa spódniczka - poezja <3 Aż żałuję że tak się boję szyć szyfony i dzianiny
|
11 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.