11 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Przepiękna ta torebka,zresztą wszystko bardzo ładne.A z czego uszyłaś ta torebkę?Nie mogę się wprost na nią napatrzeć
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Bombowa ta kobaltowa sukienka! Wyglądasz w niej jak milion dolarów! W godzinkę takie cudo uszyć... brak mi słów! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
z rolety ![]() dokładnie z materiału z rolet ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale nie z tych rolet z sypialni??
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Niech sie wstydzi ten co widzi ![]() :P ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torebka boska, kiedyś miałam podobna w planach ale niestety moje lenistwo nie pozwoliło mi nic zrobic w tym
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Torebkę robiłam z 50 kwiatków, każdy kwiatek trzeba wyciąć,urolowac i skleić klejem(na gorąco).
Po czym przyklejać jeden obok drugiego. Trochę zabawy jest. ![]() Ale warto ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torebka jest bombowa!!!!!!!!!!!!!!!Az slow mi zabraklo,a rzadko sie to zdarza ![]() Co do spodniczki szyfonowej, to moim marzeniem jest sobie tez taka uszyc, tylko wycieta z przodu, a tyl przedluzany. Zobacze tylko, jak sie bedzie szylo, bo nigdy jeszcze szyfonu nie szylam. I juz mysle, jak wykoncze dol. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Znowu to zrobiłam ![]() Recykling Stara bluza welurowa o kolorze mysim, przerodziła sie w spódniczkę. Ale miałam komplikacje z jej szyciem wczoraj ![]() Wstawki róz/biel Pierw paski krzywe i za małe :P A prułam szwy z tej bluzy z godzinę... Potem przymiarka a tu ZA MAŁA wiec szybko doszyłam pas po bokach. Zaraz po tym asymetryczne wstawki na środku zbzikowały, musiałam uszyć kokardę bo wyglądała źle. Czas szycia ok 4h Miała być cała bandażowa, w trakcie szycia modziłam. czeka mnie jeszcze wykończenie wewnątrz, ale to może nie dziś ![]() ![]() pozdrawiam a ps. Dziś 1 kwietnia ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bosko ci to wyszło, ciekawe jak na ludziu to wygląda ?? ________________________________________________________
|
11 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.