11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Zaaklimatyzowany
|
|
Kolejne moje wygibasy.
Tym razem gorset uszyty z starych spodni jeansowy model 147 gorset z Burdy 05/1993 Czas szycia hmm kilka godzin, to moj pierwszy gorset, wiec nie jest dopieszczony w fiszbiny ;/ Zastanawiam sie nad wykończeniem doł┴u z koronki, ponieważ nie wyszedł mi prosto (minum starych spodni). ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Super...ja mam kupiony taki niby gorsecik w SH i tam tez nie ma fiszbin, a zapinany jest na zamek z tyłu. Zamiast koronki fajnie by wyglądało jak by go tak trochę postrzępić:] no ale to zalezy od gustu, koronka też fajnie- tak niewinnie i zadziornie:] ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
I gorset i spódnica super. Taki niby dziecięcy welurek a tu proszę. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystkie rzeczy bardzo ładne, ale torebusia cudo
|
|
Stara Gwardia
|
|
Gorsecik fajniutki c- ja też choruję na gorsety od jakiegoś czasu ale muszą poczekać obcisłe wzory - zdrowie jeszcze nie dopisuje i figura nie ta ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Stara Gwardia
|
|
Gorset pierwsza klasa. A ja właśnie walczę o figurę do gorsetu!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Długo mnie nie było
nowa sukieneczka czas pracy ok 3 h Przeprowadzamy się wiec nie będzie mnie troszku, zycze miłych urlopów i oczywiście letnich sukienek nie ma gdzie obecnie zrobic zdjecia na sobie, wrzuce ale dopiero po 20 czerwca pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Super!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Ależ od niej bije blask! Urocza!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Ciekawe połączenie kontrastowe:]Ciekawa jestem jak się doł ukłąda na ludziu ale spokojnie poczekam do 20.06:] ________________________________________________________
|
11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.