Stara Gwardia
|
|
druga jeszcze lepsza ...może nie wstawiaj już więcej ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Wczoraj uszyłam sukienkę mini z 34 letniej bluzy, bluze dostałam, jestem od niej sporo młodsza .
W tym sezonie modne sa pastele pasy i welur. Tak sie składa iż moja bluza miała takie kolory(żółto-niebieska) Jest to moja pierwsza sukienka którą uszyłam. --- Ostatnio edytowane 2012-03-12 07:27:43 przez DIYstyleFashion --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Świetnie szyjesz!
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Zabiera się teraz za dzianinową spódnice maxi, o kolorze morskim.
Po skończeniu wrzucę zdjęcia pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pasiakowa sukienka mi sie podoba, hm, gdzie tu taka bluze skombinowacchociaz na mnie to raczej by sukienka z bluzy pupy nie zakryla ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
No i uszyłam
miała być maxi ale zrobiłam midi Można ja nosić na tali i biodrach kryje kolana jak to mówiła Coco Chanel kobiece kolana to najbrzydsza część kobiecego ciała. Miałam kilka problemów z maszyną zaczęła mi się plątać nić, wymieniłam igły, nasmarowałam i dopiero mogłam zasiąść. Niestety zdjęcia nie odzwierciedlają jej ;/ kolor to morski niebieski z fleszem niestety wyszły błękitne ;/ Niestety nie posiadam profesjonalnej linijki i patter'nów szyłam na oko i z linijką z podstawówki Na szczęście szwy są po bokach i wszystko wygląda ok Po za tym iż nosze 38 a spódnica trochę obcisła Uszyta z dzianiny z reszty materiału chyba zrobię sukienkę no a może ta maxi ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
No właśnie ja dostałam kiedyś po znajomej, cieszy mnie to ze oryginalna jest nie ma nigdzie weluru w pasiaki i te kolory
Wiec jest tylko 1 taka na ziemi Ja pocięłam ja na czynniki pierwsze ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kolorek jest świetny, krój zresztą też ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Rewelacyjne uszytki! Sukienka bardzo mi się podoba ________________________________________________________
Asia |
|
Stara Gwardia
|
|
Mnie też sukienka bardzo się dodoba
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.