166 stron: « < 146 147 148 149 150 151 152 > »
Administrator
![]() |
|
Nie Zibi, tym razem sama dobierałam ![]() Dziękuję za każde miłe słowo, sukienka w pasy sprawdza się mega-fajnie w te upały, mam jeszcze kawałek tej wiskozy to coś jeszcze uszyję. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Nie tak hurtem, bo nie nadążam ![]() Kardigany super. Paskowa super. Kwietną biorę na listę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kardigan z dresówki - rewelacja ! Podpisuję się pod resztą... czyli pasiasta sukienka - piękna, i ta w kwiaty - marzenie !
Piękne prace, gratuluję ! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prześliczna sukienka. Klasa sama w sobie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kwiatowa sukienka jest mega fajna. Prostu krój i wzorzysty materiał, super ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne uszytki! ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Administrator
![]() |
|
Pochwalę się kolejnymi uszytkami, nic wielkiego ale jak to ja mówię "fajnie, że w ogóle coś szyję " ![]() Komplet na rocznicę ślubu: bluzka z papavero i spódnica z wysokim stanem ze Złotego Kroju. Bluzkę mało co nie zniszczyłam zapominając, że jedwab nie rozciąga się jak dzianina hehe. Na szczęście odratowałam ją. Mini sukienki z wiskozy hiszpańskiej - ta wiskoza jest tak niesamowicie mięciutka i przyjemna w dotyku, że nie mogłam jej nie kupić. Uszyłam dwie: dla siebie i dla koleżanki. Teraz szyję 4 szaty Mistrza Jedi dla kuzyna-harcerzan na jakiś obóz. Masakra. Najtańszy materiał żeby chłopaków to nie szarpnęło finansowo. Mam dość ale jeszcze tylko jedna i koniec! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus piszesz że bluzki o mało co nie zniszczyłaś ,i pewnie stąd ta wstawka na plecach?
![]() A sukienkę to bym ci ukradła bo idealna na te okropne upały. A może mi uszyjesz???? ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sus wszystko piękne,ale sukienka z wiskozy....przytuliłabym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Sukienkę chętnie bym uszyła ale został mi kawalątek, jakieś 50 cm - w sam raz na top. A za jakiś czas chyba będę szyć i coś sprzedawać (jeśli się uda)
Trinny wiskoza pierwotnie była droga, coś 45 zl ale przecenili na 21 zł bo to końcówka była ![]() Kurcze uszyłabym Ci gdybym miała więcej tej tkaniny. ________________________________________________________
166 stron: « < 146 147 148 149 150 151 152 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.