166 stron: « < 147 148 149 150 151 152 153 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Spódnica jest piękna i gdzie kupiłaś taką wiskozę, bo w tej chwili to tylko coś takiego da się nosić.
--- Ostatnio edytowane 2015-07-25 16:43:48 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Agaaffku w stacjonarnym tekstylnym. Na takie upały tylko wiskoza! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Muszę obejść się smakiem
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja chyba też ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Niestety... ![]() Ale ostatnio robiąc porządki w wykrojach znalazłam wykrój na sukienkę, który mi przesłałaś parę lat temu ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A mnie sie przypomniało że gdzieś w szafie mam kawałek wiskozy, i chyba pójdę jej poszukać. Za oknem termometr pokazuje 38 stopni w cieniu ale co tam strasznie mnie nabrało.
![]() ![]() ![]() Sus z tym uszyciem to żartowałam ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Komplet rocznicowy już widziałam na blogu, ale te sukienki wiskozowe śliczne.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Suz, super sukienka, komplet fajny, ale jakiś nie w moim guście.
Skoro o wiskozie mowa. Kupiłam sobie ( tak, wiem, ale jak cena skończonego produktu jest mniejsza niż m materiału) 2 sukienki z wiskozy. Wsadziłam do pralki ...i... nie wiem...skurczyły się. Potem przeczytałam instrukcje prania. ;( Czy jest jakiś ratunek? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No raczej nie. A dałaś za wysoką temp. czy po prostu w kontakcie z wodą się zbiegła?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hmm...wstawiłam ciepłą wodę. Niestety, moja pralka nie ma ustawienia temperatury. Ale skoro podgrzewacz mam na 36° a letnia woda to powinna pobierać i zimną ( nie pytajcie co to za cudo techniki, jak tylko będę mogła kupię coś bardziej życiowo użytkowego) to mam wrażenie, że kontakt z wodä tak mi spartolił kiecki.
Nic, pewnie moje dziecię będzie miało z fajnego materiału rzeczy a ja się smakiem obejdę. |
166 stron: « < 147 148 149 150 151 152 153 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.