166 stron: « < 143 144 145 146 147 148 149 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Zibiasz, ja też marznę w domu, chyba badania tarczycy czas mi zrobić. 23 stopnie w domu, mężowi gorąco, a ja w bezrękawniku chodzę :/ ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Nie tylko tarczycy, ale jeszcze ciśnienie, cukier i naczynia obwodowe.
Ja mam nadczynność tarczycy, przez co jestem chudy, nerwowy i mam podwyższoną ciepłotę ciała. Moja normalna temperatura to 37.6. Właśnie przez to marznę i łatwo się przeziębiam. Ale dzięki temu nie musiałem pić tego świństwa "płyn Lugola" po Czarnobylu, bo moja tarczyca i tak jest osłonięta przez jod. Wiem, że to mizerna pociecha, ale zawsze jakaś.. No nie? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zibiasz, ja mam niskie ciśnienie a temperaturę 36,1 :/ Podobno będę długo żyła, ale co to za życie, stałe rozglądanie się za czymś ciepłym ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Łatwiej się ogrzać ubraniem/kaloryferem niż ochłodzić.
Już komentowałam uszytek na blogu, fajny. |
|
Administrator
![]() |
|
Chciałam tylko dodać do Waszych wpisów, że ostatnio polubiłam się z luźniejszymi fasonami ![]() ![]() W sumie mało szyję, jedynie popełniłam poszewki na zamówienie, drugi kardigan-niespodziankę dla koleżanki i gryzak też na zamówienie. I to byłoby na tyle. Ahhh kurcze mam przecież uszyty jeszcze jeden kardigan "Angie" ale tym razem z dresówki i też fajnie wygląda. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super poduchy! Podziwiam te wypustki, lamówki, czy jak się nazywają te za trudne dla mnie rzeczy. A ten uśmiech słoneczka zniewalający.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne poduchy! A słoneczko przyciąga wzrok ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Poduchy rewelacja!
|
|
Administrator
![]() |
|
Aga to nie jest trudne tylko pracochłonne - przynajmniej dla mnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trzeba do tego dużej precyzji i to jest dla mnie trudne. Cierpliwości mi brak.
|
166 stron: « < 143 144 145 146 147 148 149 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.