Wersja do druku

166 stron: « < 141 142 143 144 145 146 147 > »

Krawiec-Filozof
Oooooo...i tak trzymać. Na żywym ludziu prezentuje się jeszcze lepiej! I ten kapelusz ! :okok:
Dzięki, mój ulubiony :)
Niechaj odgadnę - Panama?
https://www.facebook.com/Zibiasz
Administrator
Oooooo...i tak trzymać. Na żywym ludziu prezentuje się jeszcze lepiej! I ten kapelusz ! :okok:
Oryginalny Panama to to nie jest ale pochodzi z pracowni lokalnej i bardzo cenionej modystki :) Kocham tę kobietę ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Krawiec-Filozof
Oryginalny Panama to to nie jest ale pochodzi z pracowni lokalnej i bardzo cenionej modystki :) Kocham tę kobietę ;)

A, to przepraszam... Z tej strony Cię nie znałem...:D
Ale tak przy okazji - wszystko u Ciebie dobrze?
Wyglądasz na tym zdjęciu mizerniutko, bladziutko i chudziutko..?
Buzia jak zawsze wesoła, ale twoja postura mnie niepokoi...
Magdzia! Weź się za siebie w końcu, a nie tylko za innych!
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
To jest kapelusz typu Panama www.google.com.pa/search?q=sombrero+panam%C3%A0+original&lr=lang_es&hl=es&tbs=lr:lang_1es&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=uot9VK6KKIapgwTktYOIAg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=966&bih=604#facrc=_ (ciekawostka: praktycznie wszystkie kapelusze tego typu wykonane są ręcznie, łącznie z procesem suszenia i impregnacji włòkien i w...Ekwadorze!!... cena produkcji: 5$/kapelusz, sprzedaż 20-160$, zależy od jakości i sklepu)
I o ile letnie dni nawet w Pl się przydaje , to niestety , do takiej przejściowej sukienki już nie bardzo.

I coś jest w tym, co napisał Zibiarz...wszystko w porządku?
Świeżynek
Fotka ze ślubu na której lepiej widać jak się sukienka układała na ciele :)

howtobeyourowndressmaker? dziękuję z opinię . Tam sobie właśnie pomyślałam - ciekawe jaką Ty byś wybrała sukienkę do ślubu (chyba że jesteś już po)?? Preferujesz takie bardziej bogate czy skromne? Widziałabym Cię napewno w gorze gorsetowej tz. w jednej całości (gorset połączony z dołem). Gorset wycięty w serduszko :)
Susanna skąd jesteś, bo miejsce jakoś bardzo mi znajome ? :P
Śląsk, blisko Żor :) Wesele mieliśmy w restauracji Wenecja tuż za Żorami :)

Trinny niestety będę musiała przeprosić się ze statywem i sama cyknąć parę fotek ale to jak Młody uśnie i pogoda dopisze :/
ja z Żor dokładnie Roju ;)
Administrator
A, to przepraszam... Z tej strony Cię nie znałem...:D
Ale tak przy okazji - wszystko u Ciebie dobrze?
Wyglądasz na tym zdjęciu mizerniutko, bladziutko i chudziutko..?
Buzia jak zawsze wesoła, ale twoja postura mnie niepokoi...
Magdzia! Weź się za siebie w końcu, a nie tylko za innych!
Oj Zibi wielu rzeczy o mnie nie wiesz ;) Nie no bardzo fajna babeczka, szyła kapelusze mojej mamie.
Generalnie jestem zaskoczona tym o czym piszesz Ty i Iwi bo nawet ostatnio przytyłam. Wiadomo każdy ma jakieś problemy ale da się przeżyć ;)

Administrator
Fotka ze ślubu na której lepiej widać jak się sukienka układała na ciele :)

howtobeyourowndressmaker? dziękuję z opinię . Tam sobie właśnie pomyślałam - ciekawe jaką Ty byś wybrała sukienkę do ślubu (chyba że jesteś już po)?? Preferujesz takie bardziej bogate czy skromne? Widziałabym Cię napewno w gorze gorsetowej tz. w jednej całości (gorset połączony z dołem). Gorset wycięty w serduszko :)
Susanna skąd jesteś, bo miejsce jakoś bardzo mi znajome ? :P
Śląsk, blisko Żor :) Wesele mieliśmy w restauracji Wenecja tuż za Żorami :)

Trinny niestety będę musiała przeprosić się ze statywem i sama cyknąć parę fotek ale to jak Młody uśnie i pogoda dopisze :/
ja z Żor dokładnie Roju ;)

Oho mam koleżankę z Roja :)

Świeżynek
:)
Stara Gwardia
trudno oczekiwac od mlodej mamy aby tryskala energia za trzech, ja niczego nie zauwazylam, zima 95% polakow jest bladych przeciez, a kto ma za soba okres bycia mama malego dziecka wygladal i przechodzil przez to samo.Oczywiscie Sus nie mowie ze wygladasz zle, jak mowie, ja niczego nie zauwazylam.
Stały Bywalec
sukienka jest super :)

166 stron: « < 141 142 143 144 145 146 147 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.