Wersja do druku

166 stron: « < 140 141 142 143 144 145 146 > »

Administrator
Flower dlatego póki co nie kroję niczego nowego tylko chcę zabrać się za to co już skrojone. Wczoraj wzięłam na tapetę koszulę z Burdy i już widzę, że będzie ogromna :/ czyli masa przeróbek :/

Iwi może kolega fotograf zrobi mi kilka fotek to pokażę na sobie (dlatego nie publikuję jeszcze posta na blogu).

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Sus piękna kiecka!Bardzo ładnie dobrałaś kolory!Czekam na fotki!
Stały Bywalec
Piękna

howtobeyourowndressmaker? dziękuję z opinię . Tam sobie właśnie pomyślałam - ciekawe jaką Ty byś wybrała sukienkę do ślubu (chyba że jesteś już po)?? Preferujesz takie bardziej bogate czy skromne? Widziałabym Cię napewno w gorze gorsetowej tz. w jednej całości (gorset połączony z dołem). Gorset wycięty w serduszko :)
Susanna skąd jesteś, bo miejsce jakoś bardzo mi znajome ? :P
Administrator
Fotka ze ślubu na której lepiej widać jak się sukienka układała na ciele :)

howtobeyourowndressmaker? dziękuję z opinię . Tam sobie właśnie pomyślałam - ciekawe jaką Ty byś wybrała sukienkę do ślubu (chyba że jesteś już po)?? Preferujesz takie bardziej bogate czy skromne? Widziałabym Cię napewno w gorze gorsetowej tz. w jednej całości (gorset połączony z dołem). Gorset wycięty w serduszko :)
Susanna skąd jesteś, bo miejsce jakoś bardzo mi znajome ? :P
Śląsk, blisko Żor :) Wesele mieliśmy w restauracji Wenecja tuż za Żorami :)

Trinny niestety będę musiała przeprosić się ze statywem i sama cyknąć parę fotek ale to jak Młody uśnie i pogoda dopisze :/

Stara Gwardia
Sus, ale Twój Staś urósł, a jaki śliczny chłopczyk z niego....
Ta ostatnia sukienka ,piękna ,też mam ochotę na nią i materiał też, tylko z czasem gorzej:wnerw:
Administrator
Sus, ale Twój Staś urósł, a jaki śliczny chłopczyk z niego....

Na śląsku mówi się, że jest "szykowny" ;) Tak, fajny z niego chłopczyk ale w kość to mi daje nieźle.

Ta ostatnia sukienka ,piękna ,też mam ochotę na nią i materiał też, tylko z czasem gorzej:wnerw:

Znam ten ból - planów tyle tylko czasu brak :(

Administrator
Zrobiłam kilka zdjęć na żywym ludziu, więcej na blogu :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Oooooo...i tak trzymać. Na żywym ludziu prezentuje się jeszcze lepiej! I ten kapelusz ! :okok:
Administrator
Oooooo...i tak trzymać. Na żywym ludziu prezentuje się jeszcze lepiej! I ten kapelusz ! :okok:
Dzięki, mój ulubiony :)

166 stron: « < 140 141 142 143 144 145 146 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.