166 stron: « < 63 64 65 66 67 68 69 > »
|
Zaaklimatyzowany
|
|
|
Powiało romantyzmem - własnie wyobraziłam sobie słoneczny dzień, ciepłeko, śniadanie na trawie ________________________________________________________
|
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Ależ piękny kolorek i pomysł na spódniczkę!Niby prosta-jak piszesz ,ale jednocześnie ma w sobie to "coś"!!!
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
i kolor i ta lekkosc - cudo! niby prosta, ale ja nigdy nie wiem, ile wziac materialu, zeby spodnica nie wyszla ani za waska, ani zbyt obfita ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Śliczna.Zwiewność i kolor jak najbardziej zwiastuja nam wiosnę. Obyś ją wywołała już Sus. Mam dość zimy,chcę słońca i ciepła,ciepła,ciepła ________________________________________________________
|
|
|
Administrator
![]() |
|
Helen wzięłam 1 m satyny i 3 m tiulu. Oczywiście tiulu całego nie wykorzystałam ale skroiłam o ok. 10 cm więcej niż satyny. I potem pozszywałam na tylnych szwach, jedno na drugie nałożyłam, podwinęłam robiąc tunel dla gumki Dziękuję Kochani za tak pozytywny odzew. Tak mi tez już się marzy wiosna lub choć temp. tak -3 C żeby pośmigać jeszcze trochę na nartach. A potem nich wiosna przychodzi ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Świeżynek
![]() |
|
|
Susanno przykro mi, ale ja jestem zakochana w Twojej koronkowej sukience. Spódnica pachnie wiosną
|
|
|
Administrator
![]() |
|
Z bluzką problem bo nie wiem co by pasowało. Kompletnie nie mam pomysłu ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Az wiosną pachnie, jak sie patrzy na takie zwiewne ciuszki ________________________________________________________
|
166 stron: « < 63 64 65 66 67 68 69 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook