Wersja do druku

7 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 >

Krawiec-Filozof
Oj nie, no... A gdzie pępuńcio? Gdzie obojczyki? I łopatek pewnie też nie ma? :D
Do poprawki! :rotfl:

A przy okazji poprawek - to jeszcze kawałeczek szyi by się przydał, co?:)
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
Pff.. jak Marchewkowa pokazała swój manekin, to nikt się jakoś nie czepiał zaniku obojczyków i krótkiej szyi, pff.. :P
Wiem, wiem, jej talia przyćmiła wszystkie inne detale :)
Chyba też spróbuję sił.
Przekazałam Angeli komplement, dziękuję :)
Mam i ja swojego "klona":):). Pokaźny, jak oryginał, ale talia zaznaczona, a co:):):) może się na coś przyda. Owijała mnie wnuczka i córka. Kiedy stałam taka srebrna to wnuczka zapytała czy pracuję w NASA. Tak w pierwszej chwili chciałam mojego manekina nazwać - NASA - ale jednak się rozmyśliłam. Wypełnienie to trochę ścinków materiału, stary sweter pocięty na kawałki i makulatura - gazetki reklamowe głównie z Lidla. Spód z kartonu, też z Lidla. Uszyłam "koszulkę" z dzianiny, jakieś coś sztuczne, trochę śliskie. Oto on, na razie bezimienny:):). Franca pojedzie do córki, mają podobne wymiary:).

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Świetny manekin.Też bym chciała zrobić ale boję się skorzystać z pomocy mojej córki, bo ona jest niecierpliwa i mogłabym zostać w tym kokonie :D
Administrator
Wow super wyszedł no i najważniejsze, że najdokładniej odzwierciedla Twoją figurę :)
Wielkie :oklasky:

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Dziękuję Wam dziewczyny:):). Oznajmiam, że mój manekin nazywa się Lolita, takie imię sobie przyniósł:). Chyba żadna forumowiczka nie nosi takiego imienia? Mogłoby być przykro że tak manekina nazwałam. Wiesz Susanna, z tą dokładnością to wyszło niezupełnie dokładnie:(:(. Chyba córka chciała mnie "odchudzić" i za mocno ściskała taśmą, zwłaszcza w biuście. Założyłam Lolicie moją bluzkę i okazało się że bluzka w biuście jest za luźna. Lola ma mniejszy i wyżej umiejscowiony biust przez co zaszewki są nie na swoim miejscu, wygląda to paskudnie. Nie wiem, jakieś silikony jej zafunduję:):) albo gąbkę przykleję. Na zdjęciu widać jaka jest różnica - lewa miseczka bez wypełnienia, prawa wypchana skarpetką. A może po prostu będę Lolicie na czas przymiarek zakładała biustonosz? Marianka, Ty się nic a nic nie bój, obklejanie taśmą szybko idzie, a uciechy przy tym mnóstwo. Tylko uprzedź córkę by Cię w biuście za ciasno nie owijała bo możesz mieć problem jak ja.

Załączone obrazy

Stara Gwardia
Jakłuczniku twoja Lolita wygląda ekstra :oklasky: a pomysł z biustonoszem super tylko musiałabyś mu kupić usztywniony :) i chyba taniej będzie zrobić nowego.
Ja też mam takiego manekina :) a taśmą owijał mnie mąż :rotfl:swojego nazwałam "Tosia 2"Ale niestety ostatnio był potrzebny moim wnukom do zabawy i teraz troszkę mizernie wygląda i trzeba pomyśleć o nowym :)Ale teraz to musi przyjechać córka a że ona też chce takiego to zrobimy za jednym zamachem dwa :)
Stara Gwardia
Tosial, zabawiłam się w chirurga plastycznego - no i proszę co wyszło:):)(teraz to chyba by pasowało nazwać Cycolina:D:D) Dodałam dwie poduszeczki "naramienne" z jednej strony, dwie z drugiej strony, pozaklejałam taśmą i teraz może być. Ale o nowym też myślę, niech tylko się skończą przygotowania do wesela.

Załączone obrazy

7 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.