| Stały Bywalec
  |  | 
| 
 Czuję się naga :P. ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| 
 Hahan dokładnie!
 Właśnie jestem po przeczytaniu wywiadu z Tobą  ale jesteś fajowa  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| 
 Ło Mamusiu, to się teraz zawstydziłam   . Fajnie, że wywiad się spodobał. Dzięki! ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Wywiad bardzo mi się podobał, widać ze jesteś taka normalną dziewczyną   Nie mylić ze zwyczajną bo z takim wyczuciem stylu to w 100% nie jesteś zwyczajna  Na tle szafiarek wyróżniasz się. ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| 
 Niezwykle mi miło   . ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Znalazłam przepis krok po kroku jak zrobić manekina. Ponieważ u mnie z budżetem chwilowo krucho a manekin marzy mi się od dawna (i to do tego taki na mnie   ) - pomysł fantastyczny. A żeby było jeszcze prościej: http://www.burdastyle.de/trends/tipps-tricks/wie-geht-eigentlich-eine-massbueste_aid_2704.html (nie przestraszcie się niemieckim, klikając strzałkami wszystko można zobaczyć na zdjęciach  ) Wiem, że na blogu swym pisałaś o tej stronie, ale pomyślałam że łatwiej będzie dotrzeć jak tu też będzie link  --- Ostatnio edytowane 2010-10-13 23:29:34 przez caranta --- | |
| Administrator
  |  | 
| Kurcze mam straszną ochotę zrobić tego manekina :> Na zdjęciach to takie proste a znając życie - będą problemy   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| marchewkowa super wyszedł ci ten manekin, a czym go wypełniłaś? ________________________________________________________ porozmawiajmy o szyciu.
 | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| 
 Dzięki! Użyłam poliestrowego wypełnienia z jednej poduszki i kołdry. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Swietne  genialne! brak slow  a miekie to jest w miare? w sensie jak czlowiek? i mozna sciskac np gorsetem bez zderformowania? jak myslicie? ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook