Stały Bywalec
![]() |
|
Czuję się naga :P. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Hahan dokładnie!
Właśnie jestem po przeczytaniu wywiadu z Tobą ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ło Mamusiu, to się teraz zawstydziłam ![]() Fajnie, że wywiad się spodobał. Dzięki! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wywiad bardzo mi się podobał, widać ze jesteś taka normalną dziewczyną ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Niezwykle mi miło ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Znalazłam przepis krok po kroku jak zrobić manekina. Ponieważ u mnie z budżetem chwilowo krucho a manekin marzy mi się od dawna (i to do tego taki na mnie
![]() http://www.burdastyle.de/trends/tipps-tricks/wie-geht-eigentlich-eine-massbueste_aid_2704.html (nie przestraszcie się niemieckim, klikając strzałkami wszystko można zobaczyć na zdjęciach ![]() Wiem, że na blogu swym pisałaś o tej stronie, ale pomyślałam że łatwiej będzie dotrzeć jak tu też będzie link ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-10-13 23:29:34 przez caranta --- |
|
Administrator
![]() |
|
Kurcze mam straszną ochotę zrobić tego manekina :> Na zdjęciach to takie proste a znając życie - będą problemy ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
marchewkowa super wyszedł ci ten manekin, a czym go wypełniłaś? ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzięki! Użyłam poliestrowego wypełnienia z jednej poduszki i kołdry. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Swietne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.