Stały Bywalec
![]() |
|
Właśnie produkuję tego manekina. Wypełnię go antyalergicznym wkładem poduszkowym. Manekin będzie dość sztywny, ale z łatwością będzie można wbić w niego szpilki. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
łuskami z kaszy gryczanej?? ja nawet nie zaczełam tego manekina, haha i jeeeszcze długo nie zaczne :/ a ten pomysł z antyalergicznym wkładem do poduszek jest fajny :/ ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Administrator
![]() |
|
Marchewko pokaż manekina jak będzie już gotowy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Pewnie! Toż to wielkie wydarzenie będzie, jeśli się uda ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
A oto mój manekin. Jeszcze ciepły :P.
![]() |
|
No proszę jaki zgrabny
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję! Miło mi, że się podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Marcheweczko widziałam manekina na Twoim blogu - suuuuuuuuuuuper wyszedł!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję serdecznie, Susanno! Cieszy mnie bardzo, że manekin się podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Marcheweczko ale teraz widać jaką masz fajną figurkę ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.