| Stały Bywalec
  |  | 
| Właśnie produkuję tego manekina. Wypełnię go antyalergicznym wkładem poduszkowym. Manekin będzie dość sztywny, ale z łatwością będzie można wbić w niego szpilki.  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| łuskami z kaszy gryczanej?? ja nawet nie zaczełam tego manekina, haha i jeeeszcze długo nie zaczne :/ a ten pomysł z antyalergicznym wkładem do poduszek jest fajny :/ ________________________________________________________ porozmawiajmy o szyciu.
 | |
| Administrator
  |  | 
| Marchewko pokaż manekina jak będzie już gotowy    ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| 
 Pewnie! Toż to wielkie wydarzenie będzie, jeśli się uda   . ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| A oto mój manekin. Jeszcze ciepły :P.
 ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| No proszę jaki zgrabny   cudny.   | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| 
 Dziękuję! Miło mi, że się podoba   . ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Marcheweczko widziałam manekina na Twoim blogu - suuuuuuuuuuuper wyszedł!! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Dziękuję serdecznie, Susanno! Cieszy mnie bardzo, że manekin się podoba   . ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| 
 Marcheweczko ale teraz widać jaką masz fajną figurkę   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook