Stara Gwardia
![]() |
|
To najpewniej na szczęście! ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
teraz to już będzie łatwiej... drugi raz to samo, na pierwszym poćwiczyłaś, drugi wyjdzie po mistrzowsku
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Przypalony welon rzeczywiście oznacza szczęście dla młodej pary. To samo przydarzyło mi się przed ślubem córki kiedy chciałam wygładzić lekkie zagniecenia, a żelazko było ledwie letnie. Usłyszałam tylko ciche "pssss" i po welonie. W domu wybuchnęła panika, jako że było to na dzień przed ślubem... Na szycie trochę za późno, na szczęście szybki przemarsz po sklepach uratował sytuację.
Młodzi do dziś są bardzo szczęśliwi. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Skoro mówicie że to na szczęście to się cieszę ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Baby hem wspaniale mi pomógł wykończyć szyfon w sukience ślubnej!Dzięki Małgosiu! ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus te grzebyki do weolonwo mozna kupic w hurtowniach pasmanteryjnych np w goldpolu w warszawie, za grosze w sumie i wysylke tez maja.
|
|
Administrator
![]() |
|
Flower ja już 2 lata po ślubie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.