Stara Gwardia
![]() |
|
![]() malgośka! Ja naprawdę staram się pokochać Cię jaką jesteś ![]() Twój imperatyw judymowski jest uroczy. Otoczony symbolami krokusa i serca w żołądku postawę adekwatną przybieram... ![]() Spróbuj tak: "UWAŻAM, że... MOIM ZDANIEM... SĄDZĘ, że... SKŁANIAŁABYM się... " A serce moje i myśli ku Tobie zwrócę. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hahaha
"uważam, że" wspaniale to ująłeś ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I tak oto widać, po co Małgosia zagląda na forum.
Bo to, że jednak znalazłam w neciei przetłumaczyłam - znów przegapiła... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Nie było mnie przez weekend w domu, wchodzę dziś w wątek i co widzę - masakrę.
Watek zamykam póki emocje z "lekka" nie opadną. Być może w przyszłości go odblokuję ale póki co nie widzę takiej potrzeby. Jeśli natomiast potrzebujecie wymienić się spostrzeżeniami na temat różnic w tłumaczeniach i wszystkim tym co jest związane z poprawnością gramatyczną/językową, to proszę założyć nowy wątek w POGADUCHACH a nie debatować tu, gdzie staramy się rozwiązywać problemy techniczne związane z szyciem. Bo jak widać zboczyliśmy z głównego tematu. Chcę jeszcze nadmienić, iż rozumiem, że na forum powstają różnice zdań, sprzeczki a nawet ostre kłótnie. Wcale mnie to nie dziwi bo przecież forum to zbiór różnych osobowości i temperamentów. I burze większe lub mniejsze się zdarzają. Samo życie. Byleby te burze nie były destrukcyjne i szkodliwe a przynosiły powiew świeżego powietrza. Susanna --- Ostatnio edytowane 2012-04-01 21:37:36 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Wątek jest zablokowany.