Administrator
![]() |
|
Nie kracz :> A tak na serio to pogoda już się popsuła ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Ja nie kraczę tak mówią synoptycy i inne Gardiaski.Jeden plus z pogody to balkon-będzie gdzie jedzonko schłodzić jak mało miejsca w lodówce.
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Skoro pisanki mają sweterki - to i my możemy założyć ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Kwiecień plecień bo przeplata trochę zimy , trochę lata.skoro przysłowie tak mówi, zostaje nam się z tym pogodzić.Szkoda czasu na przejmowanie się ,czymś na co i tak nie mamy wpływu.
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-04-05 13:37:01 przez Magdatoma --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Magdatoma, załóż sobie swój wątek o dziełach, bo zaczęłam się zastanawiać kiedy tyle serwetek wydziergałam
![]() A swoją drogą, to fajne te sweterki na jajka. A da się je zdjąć i np. założyć na bombkę na Boże Narodzenie? |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Z ozdobami na choinką poczekajcie,też mam bombki szydełkowe-ażurowe suszone na baloniku.Plastykowe bombki podrażają całą zabawę a tak wyszło mi oryginalnie i mniejsze koszty.Nie będę bombkami wiosny straszyć
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no faktycznie ![]() Magdatoma, jesteś w wątku Joasi, tak czytam o oglądam i coś mi nie pasuje ![]() hehe... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nieoceniona Sus pomoże poprzenosić serwetki do właścicielek
![]() Lekki galimatiasik, ale przecież możecie się podzielić serwetkami, albo szybko zrobić takie same, żeby w wątku był porządek ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Przepraszam za bałagan,który narobiłam.Koniec z moimi zdjęciami,jak ktoś będzie chciał zajrzy na mój profil.Założyłam galerię i tam zapraszam.
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.