Stara Gwardia
![]() |
|
Madziu, załóż wątek ![]() będziemy chętnie podziwiać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Koniecznie - sama galeria nie wystarczy - gdzie będziemy pisali Ci co źle zrobiłaś?
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
O
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Dziękuję Joasi za gościnę
![]() |
|
Stara Gwardia
|
2012-04-06 13:24:12 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Chylę czoła przed serwetką frywolitkową!!!!! Byłaś na jakimś kursie czy sama się uczyłaś? ________________________________________________________
Elwira |
|
Zaaklimatyzowany
|
2012-04-06 13:44:48 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Sama z pomocą internetu...
|
|
Zaaklimatyzowany
|
2012-04-06 13:51:35 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Zawsze podobał mi się szydełkowo -tkaninowy paczwork. Wydumałam z pomocą czasopisma taki żółty bieżnik .Serwetka mała.Żółciutka jak kurczaczek.Koniecznie muszę dopracować te zdjęcia.Obiecuję poprawę.Nareszcie mam gdzie pokazywać swoje wyroby.Rodzince już spowszedniały.A mnie na tym tak miło mijają zimowe wieczory i deszczowe dni latem.
--- Ostatnio edytowane 2012-04-06 14:35:01 przez Magdatoma --- |
|
Administrator
![]() |
2012-04-06 14:16:27 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Rzecz w tym , że nie ma czego krytykować bo wszystko takie piękne i starannie zrobione ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
2012-04-06 15:50:36 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
cudne są te twoje serwetki i inne ozdoby! Sam bym chciał tak dziergać ![]() ________________________________________________________
"Non progredi est regredi" |
|
Zaaklimatyzowany
|
2012-04-06 16:36:51 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Mężczyźnie ,za same chęci należy się szacunek i to mega.
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.