Wersja do druku

10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »

Stara Gwardia
niesamowicie twórcza z Ciebie osoba!!! fantastyczne rzeczy, a plastelinowe kwiaty absolutnie mnie powaliły!
Tak łapię kilka srok za ogonki,coś tworzę,odtwarzam.Lepsze to niż nuda.Mam jakiś plan na wieczór,popołudnie.Brzydka pogoda mi nie straszna.Herbatka lub kawa ciepło lampki,włączone radio...i coś dziubię.Nie wiem co mnie uspokaja bardziej,kolory nici i tkanin czy myśl o tym co z tego zrobię.
Stara Gwardia
Przejrzałam Twój wątek, piękności aż sama wzdycham cudeńka czekam na więcej Twoich prac twórczych
Zaaklimatyzowany
Ostatnio wydumałam coś takiego.Żeby abażur na działkową lampkę nie przypominał doniczki.Odmiana w wystroju altanki bardzo się przyda.Kawa i ciasto dla umilenia piątkowego wieczoru.Nijak ma się do szycia i robótek,jakie nijak uprzyjemnia czas.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
Abażur - rewelacja!

O cieście pomilczę przez chwilę i zadumam się...

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
:mniam:a ja dalej na diecie!!!! Abażur przepiękny!!!
Kwiatki od siostrzenicy faktycznie robią wrażenie - ma dziewczynka talent, teraz go tylko rozwijać :)

Abażur piękny!Uwielbiam zieleń :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Zaaklimatyzowany
I się rozwija,spodobał jej się nawet haft krzyżykowy,trenuje na gotowych motywach. To nie jest trudne tylko wymaga cierpliwości.Siostra i mama nie robią takich rzeczy,podpatrzyła u mnie.Moja córka też nie znalazła w tym przyjemności, ani w niczym co ja robię.Trudno.Za to pięknie pisze,układa wiersze,utalentowana literacko.
Ciasto dla tych na diecie-od patrzenia nic nie przybywa.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Załączniki
Stara Gwardia
I się rozwija,spodobał jej się nawet haft krzyżykowy,trenuje na gotowych motywach. To nie jest trudne tylko wymaga cierpliwości.Siostra i mama nie robią takich rzeczy,podpatrzyła u mnie.Moja córka też nie znalazła w tym przyjemności, ani w niczym co ja robię.Trudno.Za to pięknie pisze,układa wiersze,utalentowana literacko.
Ciasto dla tych na diecie-od patrzenia nic nie przybywa.
Ale ślinka cieknie!!!!:mniam:

10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.