10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
|
2012-04-10 22:55:54 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
niesamowicie twórcza z Ciebie osoba!!! fantastyczne rzeczy, a plastelinowe kwiaty absolutnie mnie powaliły! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
2012-04-10 23:49:06 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Tak łapię kilka srok za ogonki,coś tworzę,odtwarzam.Lepsze to niż nuda.Mam jakiś plan na wieczór,popołudnie.Brzydka pogoda mi nie straszna.Herbatka lub kawa ciepło lampki,włączone radio...i coś dziubię.Nie wiem co mnie uspokaja bardziej,kolory nici i tkanin czy myśl o tym co z tego zrobię.
|
|
Stara Gwardia
|
2012-04-11 10:07:48 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Przejrzałam Twój wątek, piękności aż sama wzdycham cudeńka czekam na więcej Twoich prac twórczych ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
2012-04-11 11:13:12 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Dziękuję za wszystkie miłe słowa.
|
|
Zaaklimatyzowany
|
2012-04-20 19:59:47 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Ostatnio wydumałam coś takiego.Żeby abażur na działkową lampkę nie przypominał doniczki.Odmiana w wystroju altanki bardzo się przyda.Kawa i ciasto dla umilenia piątkowego wieczoru.Nijak ma się do szycia i robótek,jakie nijak uprzyjemnia czas.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
2012-04-21 09:11:52 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Abażur - rewelacja!
O cieście pomilczę przez chwilę i zadumam się... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
2012-04-21 13:28:03 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
a ja dalej na diecie!!!! Abażur przepiękny!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Administrator
|
2012-04-23 08:46:25 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Kwiatki od siostrzenicy faktycznie robią wrażenie - ma dziewczynka talent, teraz go tylko rozwijać
Abażur piękny!Uwielbiam zieleń ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Zaaklimatyzowany
|
2012-04-23 11:00:08 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
I się rozwija,spodobał jej się nawet haft krzyżykowy,trenuje na gotowych motywach. To nie jest trudne tylko wymaga cierpliwości.Siostra i mama nie robią takich rzeczy,podpatrzyła u mnie.Moja córka też nie znalazła w tym przyjemności, ani w niczym co ja robię.Trudno.Za to pięknie pisze,układa wiersze,utalentowana literacko.
Ciasto dla tych na diecie-od patrzenia nic nie przybywa. |
|
Stara Gwardia
|
2012-04-23 11:29:39 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Ale ślinka cieknie!!!! ________________________________________________________
Elwira |
10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.