10 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaaklimatyzowany
|
2012-04-09 20:41:30 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Bardzo dziękuję za miłe słowa
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
2012-04-10 07:55:27 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
A ja uwielbiam haft krzyżykowy. Niestety w mojej "krawieckiej karierze" popełniłam dwa obrazy z haftu krzyżykowego ale ciągnie mnie do tego baaaardzo. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
2012-04-10 10:54:56 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Podziwiam, podziwiam ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Zaaklimatyzowany
|
2012-04-10 18:33:52 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Zupełnie co innego.To są kwiatki z plasteliny,wykonane prze moją 12 letnią siostrzenicę.Przyznacie,warte zaprezentowania.Ile cierpliwości ma ta dziewczynka.Nie mogłam się pohamować i wam pokazuję.Dziecko ma talent.
|
|
Stara Gwardia
|
2012-04-10 18:40:18 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Masz rację rośnie bardzo utalentowane dziewczę ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Zaaklimatyzowany
|
2012-04-10 18:45:01 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
O ile się nie mylę to Twoje dziewczynki są o rok starsze od mojej siostrzenicy.Pewnie też robią coś ładnego,pokazuj.W internecie przetrwa.
|
|
Stara Gwardia
|
2012-04-10 18:51:47 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Moje kobitki podzieliły się :Agata jest uzdolniona plastycznie ,Dorota muzycznie (czasami można zwariować- śpiewa także przez sen ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Zaaklimatyzowany
|
2012-04-10 18:56:31 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Moja siostrzenica gra na flecie,chodzi do szkoły muzycznej,ich yorczek cierpi,kiedy mała ćwiczy.Psina wyje.
Moje dzieciaki też robiły fajne rzeczy,mam pochowane,nie było wtedy internetu,był ale poza zasięgiem przeciętniaków. --- Ostatnio edytowane 2012-04-10 18:57:55 przez Magdatoma --- |
|
Zaaklimatyzowany
|
2012-04-10 19:07:35 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Żeby nie było ,że nie uszyłam nic.Spódnica jeszcze w powijakach bez paseczka i suwaka.Zdjęcie robione komórką- musiałam pochwalić się mamie.
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-04-10 19:07:58 przez Magdatoma --- |
|
Stara Gwardia
|
2012-04-10 19:24:38 Re: Misz masz moje robótki wszelkie od szydełka i drutów , haft ,frywolitki do szycia.
|
Przejrzałam twój wątek i nie mogę się napatrzeć na te piękne szydełkowe cudeńka,kiedyś trochę dziergałam ale szybko się zniechęciłam
![]() |
10 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.