42 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Pierwsza rzecz uszyta na nowej maszynie. Niezbyt jestem zadowolona z tego jak mi wyszły ściegi.
Powiedzcie, czy komuś może się podobać torebka w takich kolorach specyficznych jak róż z zielenią? Poza tym wklejam zdjęcie saszetki na drugie śniadanie, szytej dla męża, z podkładki. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A czemu ma się nie podobać? Bardzo wdzięczny, wiosenny materiał...
Ściegi być może nie za dobrze wyszły, bo trudny materiał wybrałaś /powlekany?/. Próbowałaś szyć stopką teflonową? Bo do takiego materiału i szycia po prawej stronie nie założyłabym stopki z rolkami, a obie - i teflonowa, i rolkowa - pomagają szyć m.in. materiały "lakierowane". Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, to makowe jest bardzo śliskie i to nie było szycie tylko ślizganie się. Nie mam stopki teflonowej.
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
torba szalowa
bardzo mi sie podoba ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
czy komuś może się podobać torebka w takich kolorach specyficznych jak róż z zielenią?
bardzo radosne połączenie ![]() mnie się podoba ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo ładne
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki za opinie
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
To warto się w takową zaopatrzyć ![]() Mnie się podoba - wiosenna, kolorowa - jest bardzo OK! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Właśnie myślę nad tym, jakie stopki by się przydały. Nie bardzo się na tym znam
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
A jakie masz na wyposażeniu z maszyną? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
42 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.