42 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Czerwono biała w kwiatulce słodka jest:] ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mnie tez najbardziej podoba się kosmetyczka w groszki i kwiatki ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta czerwona to na urodziny była dla najlepszej koleżanki. Też mi się najbardziej podoba. Jest uszyta z resztek po torbie, też prezencie urodzinowym.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pomysłowe aplikacje na tych kosmetyczkach ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Fajne masz pomysły, oby tak dalej. Ja też dopiero można powiedziec zacząłem, ale szyję inne rzeczy. Niemniej te kosmetyczki słodkie są. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pikna torba, koleżanka chyba zachwycona ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Fajna ale do strefy kibica z nią nie wejdziesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trudno
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Śliczna ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() ________________________________________________________
Elwira |
42 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.