42 strony: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
|
|
Mi się najbardziej z tą torbą kojarzy, że moja maszyna nie chciała ciągnąć sztruksu, a na podszewce taftowej, a dokładniej na tych haftowanych kropkach złamałam dwie igły. Właścicielka niestety odpruła kwiatek, nad którym się ręcznie napracowałam (jest prosty, ale nie mam talentu do takich drobiazgów).
Inne torby z tego wykroju Papavero. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Fajnie!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki, Trinny.
Wrzucam zdjęcia jednej z niewielu rzeczy, z których jestem zadowolona (może dlatego, że nie ja ją noszę:P Na pewno jej wadą jest, że się ciężko prasuje (bawełna, podszewka wiskozowa). |
|
Administrator
|
|
A skąd wykrój?? Fajna bluza?!
Ładnie odszyta i uszyta ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Wykrój z Burdy, numeru nie pamiętam, sprzed ładnych paru lat. Tam była ze sztruksu, bez kaptura (wzięłam z jakiegoś innego wykroju). Trochę też ją przedłużyłam.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Super te twoje torby, Aga!
Spódnica i bluza - też zresztą! Źle się prasuje... Pewnie się i gniecie... To prasuj byle jak i głowa do góry - tak ma być - lekko przegniecione! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładne torebki i bluza pięknie odszyta
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Bluza jest bardzo ładnie uszyta!!!Co zresztą widać dokładnie na zdjęciach detali!!!Mąż zadowolony i dumny co???
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ta bluzo kurteczka super jest. Co do prasowania no to zawsze takie wybory albo sztuczne mało gniecące albo naturalne gniecące i nie wiadomo co wybrać... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mówi, że zadowolony.
--- Dzięki wszystkim za pozytywne opinie |
42 strony: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.