Stara Gwardia
![]() |
|
Nina - chodzi Ci o sukienkę w kwiatki ze strony 1? To był gotowy materiał i faktycznie wygląda trochę jak patchwork, ale miał ładny kolor i kwiatki i dlatego wydał mi się dziewczęcy
![]() W tej ostatniej biało-czerwonej musiałam doszyć wykrojony pasek, bo skroiłam za krótką górę ![]()
Najpierw wykroiłam lamówki ze skosu do wykończenia, ale coś mi nie wyszło ich szycie i wpadłam na pomysł koronki ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka, którą szyłam na chrzciny. Oczywiście nie wyszła idealnie, ale i tak jestem w miarę zadowolona
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
No Jolciu wzięłaś na warsztat wcale nie taki łatwy do uszycia model a wszyła bardzo ładnie! Szyłaś z dwóch warstw czy tylko taki koronkowy wzór? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
bardzo ładna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szyłam z dwóch warstw: podszewka plus koronka. Próbowałam wykończyć na innym kawałku koronki, ale nie wychodziło, więc zostawiłam niewykończoną na dole
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Oo to tym bardziej należą się gratulacje. Koronkę na ogół się wycina wg. wzoru jeśli ma i tak zostawia ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Super, Jolciu!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo Wam dziękuję! Opinie takich krawcowych jak Wy unoszą moją dumę do nieba
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetna sukienka!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna sukieneczka ![]() ![]() dołu niewykończonego nie zauważyłam więc nie rzuca się w oczy a jak ktoś się nie zna to pomyśli że tak ma być ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.