Wersja do druku

6 stron: < 1 2 3 4 5 6 >

Mistrzyni Krawiectwa
Dzisiaj są w modzie wszystkie chwyty dozwolone więc jakkolwiek się nie pokombinuje zawsze wygląda to dobrze, tak jakby miało być, spódniczka rewelacja :okok:
Świeżynek
Spódniczka wyszła bardzo fajna ,a i fason wyszczuplający.
Sama również lubię wszelkie niepotrzebne ciuszki przerabiać .
Stara Gwardia
Ubranka bardzo mi się podobają, a ten kredensik w tle jest po prostu cudowny. Marzy mi się taki od dawna i kiedyś jak już będę "na swoim" to na pewno sobie coś podobnego kupię.
Mistrzyni Krawiectwa
DOBRZE KOMBINUJESZ!!!Widzę,zadatki na dobrego krawca!!!:D:D:DCzekam na wiecej!!!:oklasky::oklasky::oklasky:
Stara Gwardia
świetna przeróbka!!!
Vanessa, kredensik kiedyś był w okleinie drewnianej, takiej, która mi się nie podobała. Kolor trochę w żółty wpadał. Kupiłam więc farbę i przemalowałam :-D Potem zrobiłam przecierki i mam fajny mebelek :) Małż mój jak zobaczył, że maluję to zaczął się wkurzac, że zniszczyłam mu mebel, ale petem wszystkim się chwalił, że tak fajnie zrobiłam :) Sporo rzeczy, w tym mebli, przemalowałam w swoim mieszkanku :)
Administrator
Maxi spódnica cudna!! Uwielbiam takie. I jaki piękny kolorek :) przeróbka spódnicy bardzo udana a mnie najbardziej interesuje furażerka, którą masz na głowie na zdjęciu w avatarze :)

Szyłaś ją?? Plisss napisz bo niebawem Operacja Południe a ja nie ma odpowiedniego nakrycia głowy :D

* Susanna szyje - mój blog :)

Zaaklimatyzowany
Maxi spódnica cudna!! Uwielbiam takie. I jaki piękny kolorek :) przeróbka spódnicy bardzo udana a mnie najbardziej interesuje furażerka, którą masz na głowie na zdjęciu w avatarze :)

Szyłaś ją?? Plisss napisz bo niebawem Operacja Południe a ja nie ma odpowiedniego nakrycia głowy :D
Hahahaha :) Furażerka, to częśc wyposażenia ogromnego pokoju kąpielowego z saunami i dżakuzi (nie wiem jak się to pisze poprawnie) naszego znajomego :)
Ma takich czapek więcej, służą one jako ochrona głowy przed poparzeniem parą (szczególnie dla łysych :-D)
Wstawię tu wszystkie, które uwieczniliśmy na zdjęciach :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Administrator
A kupić można?? :D fajowe te czapy, pierwsza mnie rozbroiła totalnie :D Ale nie wstawiłaś tej z avka :>

* Susanna szyje - mój blog :)

6 stron: < 1 2 3 4 5 6 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.