Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzisiaj są w modzie wszystkie chwyty dozwolone więc jakkolwiek się nie pokombinuje zawsze wygląda to dobrze, tak jakby miało być, spódniczka rewelacja ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję pięknie
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Spódniczka wyszła bardzo fajna ,a i fason wyszczuplający.
Sama również lubię wszelkie niepotrzebne ciuszki przerabiać . |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ubranka bardzo mi się podobają, a ten kredensik w tle jest po prostu cudowny. Marzy mi się taki od dawna i kiedyś jak już będę "na swoim" to na pewno sobie coś podobnego kupię.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
DOBRZE KOMBINUJESZ!!!Widzę,zadatki na dobrego krawca!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetna przeróbka!!! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję
![]() Vanessa, kredensik kiedyś był w okleinie drewnianej, takiej, która mi się nie podobała. Kolor trochę w żółty wpadał. Kupiłam więc farbę i przemalowałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Maxi spódnica cudna!! Uwielbiam takie. I jaki piękny kolorek ![]() ![]() Szyłaś ją?? Plisss napisz bo niebawem Operacja Południe a ja nie ma odpowiedniego nakrycia głowy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Hahahaha
![]() ![]() Ma takich czapek więcej, służą one jako ochrona głowy przed poparzeniem parą (szczególnie dla łysych ![]() Wstawię tu wszystkie, które uwieczniliśmy na zdjęciach ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
A kupić można?? ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.